Boliden

Arbetsledare Områdesskrotning

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som chef i Boliden ska du företräda arbetsgivaren och leda och utveckla verksamheten samt medarbetare. I tjänsten ingår personalansvar och att leda och fördela resurser. Du är direkt underställd Sektionschef, Produktion Ort. Du leder arbetet för en säker arbetsplats ur bergförstärkningssynpunkt under jord och dokumenterar efter lagkrav. Du utvecklar arbetsmetoder tillsammans med din personal och driver ett aktivt säkerhetskulturarbete. 

Tjänsten är tillsvidare, dagtid under jord. Tillträde efter överenskommelse.

Utbildning och Kvalifikationer

Du har minst gymnasiekompetens. Erfarenhet från gruvproduktion och ledarskap är högt meriterande. Som person är du lyhörd och social men också tydlig när situationen så kräver. Du förväntas också vara risk- och säkerhetsmedveten och kan hålla fokus i stressade situationer. Du arbetar systematiskt och håller plan i en föränderlig miljö. 
Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt har goda datakunskaper. Körkort B är ett krav. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Mikael Lilja, tfn; 0225- 362 77.

Facklig information

Facklig information lämnas av Maria Lindvall, Sveriges Ingenjörer, tfn 0225-360 30, Sven-Eric Ericsson, Ledarna, tfn  0225-360 77, Fredrik Hases, Unionen, tfn 0225-361 17. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, Human Resources, tfn 0225-360 16

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 1 maj 2018

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Garpenberg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Områdesskrotning