Boliden

Arbetsledare mobila maskiner

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Vi söker en arbetsledare för mobila maskiner till Kankbergs underhålls avdelning. Vill du jobba i ett företag med stark säkerhetskultur, bra värderingar och givande sociala kontakter? Är du intresserad av driva och utveckla förbättringsarbete inom underhåll? Då är det en tjänst för dig!

Att jobba som arbetsledare hos oss är ett omväxlande och varierat arbete! Du ansvarar för ett team med sex mekaniker. Din roll innebär att leda och fördela arbetet med förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifieringar av mobila maskiner. Här arbetar du aktivt och driver arbetet med att utveckla organisationen och arbetsmetoder, genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning. Här ingår daglig styrning, förbättringsarbeten m.m enligt Bolidens LEAN metodik, NBW.

Som arbetsledare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att leda, fördela och följa upp det dagliga arbetet. Du utvecklar och följa upp kultur arbetet med avseende på säkerhet, kvalité, leverans och ekonomi. Du har många kontaktytor och har samverkans och samordnings möten med personal inom avdelningen i gruvan samt med externa leverantörer. I tjänsten ingår att göra uppföljningar av arbetsorderhantering och beställningar i Bolidens underhållssystem, Maximo. Du rapporterar till underhållschefen.


Utbildning/Erfarenhet
För att trivas som arbetsledare hos bör du ha ett intresse för underhållsteknik och datorvana. Vi ser att du har erfarenhet av underhåll av maskiner och eller underhåll av andra fordon. Meriterande är några års erfarenhet från gruvbranschen, ledarerfarenhet samt driva ständiga förbättringar. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Har goda kunskaper i office paketet och B-körkort är ett krav. Vi söker dig med personlig mognad. För att lyckas i rollen behöver du goda ledaregenskaper, ha hög integritet, vara strukturerad, systematiskt och noggrann samt ha en god samarbetsförmåga.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Underhållschef Malin Rosenius, 0910-77 4342 malin.rosenius@boliden.com


Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 30 april 2019.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 11 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare mobila maskiner