Boliden

Arbetsledare Labb

till Anrikningsavdelningen i Aitikgruvan

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kommunikativ och engagerad ledare med positiv inställning till utvecklingsarbete. Som arbetsledare i laboratoriet ser vi att du är ansvarstagande, har ett stort intresse för laboratoriearbete och är trygg i din ledarroll. Du ansvarar för den dagliga driften, samt uppföljning av denna, i anrikningsverkets laboratorium. I laboratoriet bereds och analyseras dagligen prover från anrikningsprocessen samt kaxprover.

Du har personal- och ledaransvar vilket bla innefattar planering av bemanning, målsamtal, kompetensutveckling och rehabilitering. Arbetsmiljöarbete bedrivs aktivt och Du ansvarar för att genomföra skyddsronder, riskanalyser och förbättringsarbeten i LEAN-anda. 

Arbetstiden är förlagd till kontorstid med flex. I ditt team ingår i dag sex stycken labboperatörer som är skiftgående. Befattningen är direkt underställd sektionschef drift anrikningsverk.

Du arbetar tvärfunktionellt och bedriver samarbete mellan laboratoriet och driften i anrikningsverket, samt med andra avdelningar och aktörer. Du ansvarar vidare för att strukturerat utveckla rutiner och processer inom det egna området. Kontroll och justering av mätinstrument är uppgifter som skall tillses. Du arbetar aktivt med informationsflöden och samarbete inom den egna sektionen, samt med andra relevanta aktörer. 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har minst 3-årig gymnasiekompetens, och gärna högre utbildning inom relevant område. Erfarenhet av arbete i laboratorium samt inom industrisektorn är meriterande. Utbildning eller tidigare erfarenhet av ledarskap och att arbeta i ledande positioner är även det meriterande. För tjänsten krävs goda IT-kunskaper och att du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift. Kännedom om lagstiftning för inre- och yttre miljö och kunskap om LEAN är ytterligare meriter.

Vi söker Dig som bedriver ditt arbete med stort engagemang och intresse, som brinner för att utveckla, förbättra och strukturera arbete tillsammans med medarbetarna i ditt team och andra medarbetare. Du kommunicerar tydligt och med enkelhet, är prestigelös och arbetar för att bidra till sektionens bästa. Du har sinne för noggrannhet och förstår vikten av att följa upp analysarbetet och fånga upp samt hantera avvikelser i rutiner och processer. Som person är du positiv och letar möjligheter till utveckling av både process och medarbetare. Arbetet kräver mycket god kommunikativ förmåga. 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Ida Hedlin tfn 0970-72 93 09.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 20 november 2018. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 20 november . Arbetsort : Aitikgruvan

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Labb