Boliden

Arbetsledare Förråd

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Som Arbetsledare ansvarar du för den löpande verksamheten på Anrikningsverkets förråd vilket omfattar inköp och förrådshantering av förnödenheter och reservdelar. Du utvecklar arbetssätt och effektiviserar de dagliga rutinerna. Du har personalansvar för förrådsarbetarna. Du deltar i olika samarbetsforum med Bolidens övriga förråds och inköpsfunktioner.

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning, adekvat högskoleutbildning, och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare haft arbetsledande ställning, arbete med lean samt erfarenhet av underhållssystemet Maximo. Du trivs med att jobba mot uppsatta mål. Som person är Du självgående, strukturerad, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Anders Waleij, anders.waleij@boliden.com 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 10 augusti 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 10 augusti . Arbetsort : Boliden

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Förråd