Boliden

Arbetsledare Förråd

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 430 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som chef i Boliden ska du företräda arbetsgivaren och leda och utveckla verksamheten samt dina medarbetare. I tjänsten ingår personalansvar och att leda och fördela resurser. Du är underställd sektionschef Förråd och inköp.

Arbetet innebär att du leder den dagliga driften av förråd och frakt där metoder som pulsmöten och förbättringsarbeten, 5 S enligt Lean används. Du vidareutvecklar även arbetsmetoder tillsammans med din personal och driver ett aktivt säkerhetskulturarbete. 

Du kommer att ha ett nära samarbete med Lokalt inköp samt den övriga verksamheten i Garpenberg varav de största är Gruva och Anrikningsverk. Kontakt och samarbete med leverantörer är återkommande.

Tjänsten är tillsvidare, dagtid. En del av arbetet kommer att ske under jord. Tillträde efter överenskommelse.

Utbildning och Kvalifikationer

Gymnasiekompetens är ett krav. Vi värdesätter erfarenhet av att leda medarbetare i operativ verksamhet. Erfarenhet av logistik och arbete med och förståelse av flöden är viktigt. För att lyckas i rollen bör du vara lyhörd, entusiastisk och strukturerad. Då denna roll spänner sig över ett brett område så är förståelse för rutinbaserat arbetssätt viktigt. 

Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt har goda datakunskaper. Körkort B är ett krav. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Mikael Wassén, tf Förrådschef, tfn; 0225- 367 79 eller Avdelningschef Ulf Gunhamre, tfn 0225-361 30.

Facklig information

Facklig information lämnas av Maria Lindvall, Sveriges Ingenjörer, tfn 0225-369 85, Sven-Eric Ericsson, Ledarna, tfn  0225-360 77, Leif Mattsson, Unionen, tfn 0225-360 80. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Sari Lindeman, Human Resources, tfn 0225-369 15.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 juni 2018

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Garpenberg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Inköp


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Förråd