Boliden

Arbetsledare förebyggande underhåll

till Aitikgruvan

 

Arbetsuppgifter

Vill du jobba i ett företag med stark säkerhetskultur och bra värderingar? Då är Arbetsledare hos oss i Aitik en tjänst för dig!

 

Som Arbetsledare för förebyggande underhåll kommer du att leda egen personal, du ansvarar för bland annat arbetsplatsträffar, mål- och utvecklingssamtal. Arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor är en naturlig del i vardagen och arbetet med ständiga förbättringar vad gäller riskanalyser och säkerhetsarbete för den egna arbetsgruppen. Du kommer även att initiera skyddsronder några gånger per år, följa upp dessa, utveckla och leda arbetsprocesser internt.

 

Andra arbetsuppgifter är planering av besiktningar innan underhållsstopp, utvecklingsfrågor kring besiktningar, vibrationssystem och smörjsystem. Du kommer att göra utvärderingar av slitmaterial för förbättrings- och förebyggande underhållsarbete i Anrikningsverket och tillhörande anläggningar.

 

Arbetsledning av extern personal förekommer, bland annat under våra underhållsstopp. Viktiga samarbetspartners i denna roll är underhåll-, drift-, förråd- och el-avdelning samt entreprenörer. I rollen som arbetsledare kommer du att arbeta tätt med beredare, planerare, tekniker, mekaniker, underhållschef, inköp- och teknikavdelningen.

 

Arbetet innebär ett samordningsansvar och delegeringsansvar. Arbete på underhållsstopp och beredskap förekommer, samt resor i tjänsten.

 

Arbetsuppgifterna kan utökas efterhand.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med teknisk inriktning och/eller erfarenhet från likande arbetsuppgifter. Vi söker en arbetsledare med engagemang och viljan att vara delaktig. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga och flexibilitet i arbetssätt och bemötande. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Ständiga förbättringar samt ordning och reda är en naturlig del av arbetet.

 

Tidigare ledande position är meriterande, även kunskaper kring förebyggande underhåll och vibrationssystem. Kunskaper i Maximo är meriterande.

 

B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Malin Ömalm tfn 070- 697 35 98.  

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna, tfn 0970- 72 93 33, Anders Karlsson Unionen, tfn 0970 – 72 92 69 och Holger Rilinger SACO, tfn 0910 - 70 57 59. 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04 eller isabelle.endmyhr@boliden.com

 

Sista ansökningsdatum är 30 september 2021. 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 31 augusti

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare förebyggande underhåll