Boliden

Arbetsledare Fasta Mek under jord

Garpenberg

Full time

JOB_006741

 

Arbetsuppgifter

Som ledare för Boliden är du med och utvecklar vår verksamhet och stärker vår säkerhetskultur. Du leder i förändring med ett värderingsstyrt ledarskap baserat på våra värderingar omsorg, mod och ansvar.

 

Som arbetsledare för mekanikerna på Fasta Mek under jord leder du arbetet för det mekaniska underhållet på fasta anläggningar så som krossar, skipp, pumpstationer etc. Du leder även den dagliga styrningen och agerar tillsammans med gruppen på avvikelser. Gruppen består av 12 st mekaniker.

 

Vidare så driver du förbättringar och utvecklar arbetsgruppen framåt i linje med underhållsstrategin som tex innebär högt medarbetaransvar och fokus på förebyggande underhåll. Du har även ett ansvar att följa upp underhållskostnaderna.

 

Hälsa, miljö och säkerhet har högsta prioritet och i rollen ansvarar du för fortsatt utveckling av säkerhetskulturen. Vi strävar efter ständiga förbättringar.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstid är dagtid.

                                                                                      

Kvalifikationer

Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbete med underhåll inom tung industri, gärna med mekanisk inriktning. Du förstår underhållsprocesserna och att arbeta i ett underhållssystem är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda en arbetsgrupp inom industrin.

 

Du är en coachande ledare och har vana av att leda i förändring. Du är driven och engagerad, och brinner för det du gör. Du är kommunikativ, har en positiv inställning och en vilja att både förbättra och utveckla medarbetare och verksamheten. Du har lätt för att involvera andra, är resultatorienterad och har ett strukturerat arbetssätt. Att du är säkerhetsmedveten är en självklarhet.

 

Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Petra Sundgren, sektionschef Underhåll Gruvan, 070-623 31 80.

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Ditte Möller Lasskogen, SACO, 070-220 06 82.

 

Ansökan

Har du frågor om din ansökan kontakta Sari Lindeman, HR,  0225-369 15.

 

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är den 20 februari 2023.

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 23 januari

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Fasta Mek under jord