Boliden

Arbetsledare El till Maskingruppen

Gällivare

Full time

JOB_005874

 

Aitik söker en Arbetsledare till Maskingruppen på El-avdelningen, är det dig vi söker?

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare ansvarar du för skiftgående elektriker i Maskingruppen. Du leder en arbetsgrupp med lång erfarenhet och bred kompetens inom arbetsområdet maskinel. Maskingruppens huvudområde är elteknik kopplad till gruvans produktions-och anläggningsmaskiner. Din roll är att leda och utveckla medarbetarna med målet att ständigt förbättra organisation och arbetsmetoder. Detta genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning. Du bedriver ett aktivt arbetsmiljöarbete där starkt fokus är att stärka säkerhetskulturen hos såväl egna anställda som entreprenörer. Arbetet ger möjlighet att utvecklas och arbeta med engagerade och duktiga medarbetare.

 

I rollen som arbetsledare har du 22 stycken direktrapporterande, arbetsuppgifter kring personal ingår såsom rekrytering, rehabilitering, inköpsadministration m.m. Tjänsten är förlagd till dagtid och direktunderställd sektionschef.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker Dig som har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, kompletterad med välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Som person förväntas du vara resultatorienterad och ha god förmåga att leda, engagera, inspirera och utveckla medarbetare. I befattningen krävs mycket god kompetens i att kunna samarbeta och kommunicera, både inom den egna organisationen och med övriga funktioner inom gruvavdelningen. God datorvana, engelska kunskaper och erfarenhet av underhållssystemet Maximo är meriterande. B-körkort är ett krav. Allmän behörighet är meriterande.

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledande befattning då det är viktigt att du har intresse och förmåga att leda människor. Du ska vara en naturlig ledare med ett coachande arbetssätt, samt med en förmåga att delegera arbetsuppgifter vidare.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar om tjänsten, vänligen kontakta sektionschef Bert-Ove Fjällström tfn 0970-72 91 92 eller mail bert-ove.fjallstrom@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information får du av Simon Granström Ledarna tfn 070-228 58 23, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson Sveriges Ingenjörer tfn 070-211 82 65.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och för en jämställd arbetsplats och välkomnar alla sökande. Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon via www.boliden.com Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04 eller mail isabelle.endmyhr@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 11 december 2022

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 december . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 24 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare El till Maskingruppen