Boliden

Arbetsledare EL

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för elavdelningens elektriker, som arbetar med installationer, avhjälpande och förebyggande underhåll. I din roll som arbetsledare ska du företräda arbetsgivaren, leda och utveckla dina medarbetare och verksamheten. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete Arbetstiden är dagtid.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har utbildning inom elområdet och har erfarenhet av processindustri. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med såväl starkström och instrumentering. Meriterande är om du har allmän behörig och erfarenhet av ledande befattning. Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och samarbeta med andra människor. Du är resultatorienterad, flexibel och kan driva arbetet självständigt. B-körkort och god datavana är ett krav. Du skall kunna uttrycka dig på engelska både i tal och skrift.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Anders Waleij, tfn 0910-50 5601.


Facklig information

Facklig information lämnas av Anton Lundkvist (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 56, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 25 mars 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Boliden

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare EL