Boliden

Arbetsledare diamantborrning

till Kristinebergsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare för diamantborrningen ansvarar du för en grupp som arbetar med borrning. Dina arbetsuppgifter inkluderar att planera, bereda och arbetsleda arbetet utifrån en långsiktig plan. Du har även ansvar för personal i borrkärnsarkivet. I din roll som arbetsledare ska du företräda arbetsgivaren, leda och utveckla verksamheten samt medarbetarna enligt LEAN -principer. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Du är direkt underställd Sektionschef geologi. Skiftformen är dagtid under jord.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasial utbildning gärna teknisk. Erfarenhet från diamantborrning och ledande roll är särskilt meriterande. Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och samarbeta med andra människor. Du är resultatorienterad, flexibel och kan driva arbetet självständigt. God datavana är krav och erfarenhet från vårt underhållssystem Maximo är önskvärt. B-körkort är ett krav och du skall kunna uttrycka dig på engelska både i tal och skrift

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Sektionschef Geologi Maria Tuomi, tfn 0910-70 5189.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95.

 

Rekryteringen kan ske löpande, men sista ansökningsdag är den 10 December 2020. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 13 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare diamantborrning