Boliden

Arbetsledare Bil-Lastbilsverkstad

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

I din roll som arbetsledare för Bil-lastbilsverkstaden ingår att leda arbetet för underhållspersonalen i deras dagliga arbete inne i verkstaden samt att ansvara för lokalerna. Gruppen består av 6 skiftgående mekaniker samt 3 dagtidsgående. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Du har också en aktiv roll i att driva och utveckla säkerhetskultursarbetet inom den egna gruppen. Förutom arbetsledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakt och samordning med entreprenörer inom ditt ansvarsområde.

 

Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning inom teknik eller fordonsprogrammet kombinerat med några års erfarenhet av att jobba med underhåll och arbetsledande arbetsuppgifter. Teknisk kunskap och erfarenhet av personbilar eller lastbilar är meriterande även tidigare erfarenhet från ledande befattning.

 

Vi söker dig med personlig mognad, stort engagemang och intresse för att leda och utveckla medarbetare och vår verksamhet. Du är flexibel, serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. B-körkort krävs för tjänsten.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av Driftledare Truck- och Bilverkstaden Kim Falk 070-3625742 eller Kim.Falk@boliden.com

 

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger, SACO tfn 0910-70 57 59.

 

Ansökan

Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Joakim Davidsson på 070-6011648 eller joakim.davidsson@boliden.com

 

Sista ansökningsdatum är 8 mars 2020.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 mars . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Bil-Lastbilsverkstad