Boliden

Arbetsledare Bergtransport

till Renströmsgruvan 

Vill du jobba i ett företag med stark säkerhetskultur och bra värderingar? Då är arbetsledare hos oss i Renströmsgruvan en tjänst för dig!

Medarbetarna är vår framgångsfaktor till en säker och konkurrenskraftig verksamhet. Boliden Renström arbetar aktivt med att utveckla en positiv företagskultur och en stark gemenskap där medarbetarna står i fokus. Arbetsplatsen genomsyras av en hög teknikutveckling där automation och digitalisering är det självklara nästa steget. Vi erbjuder en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss?

 

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare för Bergtransport ska du företräda arbetsgivaren, leda och utveckla verksamheten samt medarbetarna. Du arbetar aktivt med utveckling av organisationen och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning.

Vi söker dig som har en förmåga att motivera och engagera dina medarbetare i det dagliga arbetet. Säkerhet är ett högt prioriterat området, där ett proaktivt arbetssätt är en självklarhet för dig.

I rollen som arbetsledare för Bergtransport ansvarar du för transporter av material under jord, vägunderhåll både ovan- under jord, samt delar av produktionscykeln. Samverkan och samplanering är en viktig del för att skapa de rätta förutsättningarna för dina medarbetare och gruvan. I Renström arbetar vi efter Lean-principer, New Boliden Way, där ett medarbetardrivet förbättringsarbete är en naturlig del. Som arbetsledare har du en nyckelroll i att leda och stötta den ständiga utvecklingen. Du tillsammans med ytterligare en arbetsledare tillhör sektionen Produktionsstyrning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med skiftgång K1 7-7 förmiddag, vilket innebär att arbete sker 7 dagar förmiddag därefter ledigt 7 dagar.

 

Utbildning/Erfarenhet
För tjänsten som arbetsledare söker vi dig som har gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom tung industri, exempelvis fordons-/gruvindustri eller likvärdig. Meriterande är ledarerfarenhet samt att du varit en del av ett proaktivt säkerhets- och Lean-arbete. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift, och har god teknik- och datorvana utifrån kommande digitaliseringsresa. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. För att lyckas i rollen behöver du ha goda ledaregenskaper, vara strukturerad och noggrann samt ha en god samarbets- och kommunikationsförmåga.  

 

Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta sektionschef Magnus Lundberg, 0910-77 42 59.

 

Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och tre närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Charlotte Holmgren, Talent Acquisition Partner, charlotte.holmgren@boliden.com

Vi vill ha in din ansökan senast den 22 augusti 2021. Då urval kan komma att ske löpande, ser vi gärna att du visar ditt intresse och skickar in din ansökan till oss så snart som möjligt.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 6 000 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Renström . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Bergtransport