Boliden

Arbetsledare Anrikningsel

Boliden söker

Arbetsledare

till avdelningen Anrikningsel i Aitikgruvan

 

Vill du arbeta i ett företag med stark säkerhetskultur och bra värderingar? Då är Arbetsledare i Aitik en tjänst för dig. Just nu söker vi en till Elavdelningen.

 

Arbetsuppgifter  

Som arbetsledare ansvarar Du för skiftgående elektriker i Anrikningsverket samt vid Kross-/Infraktsavdelningen i Aitik. I din roll som arbetsledare skall Du företräda arbetsgivaren, leda och utveckla verksamheten samt dina medarbetare. Du arbetar aktivt med att utveckla organisationen och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Som arbetsledare är du direkt underställd sektionschefen. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker Dig som har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, kompletterad med välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Som person är du driven och självgående och tar stort ansvar för ditt arbete. Du har goda färdigheter i att kommunicera och samarbeta med andra människor. Du är en flexibel person som gärna antar utmaningar och vill utvecklas.

 

Vi tror att du har en god datorvana och goda engelska kunskaper. Har du erfarenhet av underhållssystemet Maximo och styrsystem 800xA är det ett plus.

 

Allmän behörighet är meriterande. B-körkort är ett krav. Vi sätter även stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Simon Eriksson, tfn. 0970-72 90 15.

 

Facklig information

Simon Granström, Ledarna tfn. 0970-72 93 33, Anders Karlsson, Unionen tfn. 0970-72 92 69, Ditte Möller Lasskogen, Sveriges Ingenjörer tfn. 0910-70 57 59.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och för en jämställd arbetsplats och välkomnar alla sökande.

 

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon via www.boliden.com Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av Britt-Marie Persson, Human Resources tfn 0970-72 96 74, britt-marie.persson@boliden.com.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 11 december 2022.

Vänta dock inte med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen till ett spännande arbete!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 december . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Anrikningsel