Boliden

Arbetsledare

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare. 

Med anledning av att en av våra nuvarande arbetsledare vid Elektrolysverket går vidare inom organisationen behöver vi rekrytera en ersättare.  På Elektrolysverket sker det sista reningssteget på kopparlinjen genom elektrolys, där koppar och övriga element separeras.  På avdelningen finns även 3 processer för att ta hand om och utvinna produkterna kopparsulfat och nickelsulfat från den förorenade elektrolyten.

 

Vi är för närvarande 62 personer på avdelningen. I dagsläget arbetar 2 arbetsledare på verket som ersätter varandra vid semester eller frånvaro.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare samarbetar och planerar Du för att optimera vår produktion och process tillsammans med avdelningschef, underhållssamordnare, produktionsingenjör och underhållsavdelningen.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för din grupp medarbetare samt leda den dagliga verksamheten. Du ansvarar också för personalplanering, arbetssätt, rehabilitering, utvecklingssamtal och kompetensutveckling. Du kommer aktivt att delta i vårt förbättringsarbete och driva utvecklingsfrågor tillsammans med dina medarbetare.  Andra viktiga arbetsuppgifter är säkerhets och miljöfrågorna som vi prioriterar högt i vårt arbete. Beredskap ingår i dina arbetsuppgifter. Du rapporterar direkt till avdelningschefen.

Utbildning/Kvalifikationer

En arbetsledare på Rönnskär är en person som målmedvetet leder och styr den dagliga verksamheten med engagemang, entusiasm och ansvar.

Vi söker därför ledare med ett modernt och framtidsorienterat synsätt som är strukturerad, drivande och målinriktad. Du har intresse för ledarskap och en vilja att utvecklas samt god förmåga att stödja och inspirera människor i deras utveckling. Du är förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta. Du skapar energi och glädje i din omgivning och är trygg, lyssnande och handlingskraftig. Du är resultat och målinriktad, trivs i att arbeta i miljöer där du själv är delaktig i förändringsarbetet och skapandet av struktur och ordning, ser en utmaning i att arbeta med ständiga förbättringar. 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

- Minst 3-årig gymnasiekompetens eller motsvarande, gärna någon påbyggnadsutbildning inom relevant område.

- Behärska svenska och engelska i tal och skrift

- Goda IT-kunskaper.

- B körkort

Meriterande är:

- Kännedom om myndigheters krav för inre och yttre miljö.

- Kännedom om New Boliden Way, LEAN och Maximo

- Erfarenhet av arbetsledande befattning med personalansvar

- Utbildning inom ledarskap 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang.
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Mats Holmlund, mats.holmlund@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av Joachim Pettersson (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-77 37 45, Kim Bodén (Unionen), tfn 0910-77 37 76, Anders Wikström (Ledarna), tfn 0910-77 31 75 eller Johan Widmark (IF Metall), tfn 0910-77 32 85.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Peter Sundkvist, Human Resources, tfn 0910-77 30 00, E-mail: peter.sundkvist@ext-boliden.com  

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 5 2018

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 28 maj . Arbetsort : Rönnskär

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare