Boliden

Ansvarig Underhållssystem Maximo

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara övergripande ansvarig för vårt underhållssystem Maximo i Kristineberg. Du arbetar strategiskt med att samordna och implementera koncernens arbetssätt i Maximo. Samtidigt är din roll tydligt operativ när det gäller att vara tekniskt stöd till underhållsystemets användare, vilket även innefattar utbildning av nya och gamla användare. Du arbetar med registervård, rapportering och bidrar med att lägga upp rutiner för att underlätta arbetet med förebyggande underhåll. Tjänsten kan även innebära att du i framtiden kommer att ha underställd personal.

Utbildning/Erfarenhet

Lämplig kompetensnivå är utbildning med teknisk inriktning. Vi tror att du har erfarenhet från arbete med underhållssystem, gärna från tung industri. Har du kunskaper om Maximo samt vana att arbeta i projektform är detta meriterande. Som person har du ett högt driv och arbetar självständigt mot uppställda mål med fokus på hela vår organisation. Du är serviceinriktad och kommunikativ samtidigt som du trivs med att arbeta i olika nätverk, arbetsgrupper och projekt med underhållsfrågor. Du har också ett intresse och en vilja att utbilda och utveckla. Vi förutsätter att du har god datavana och att du är bra på att formulera och skriva texter. B-körkort är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Ola Johansson 0910-70 51 17

Facklig information

Facklig information lämnas av Anton Lundkvist (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 56, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 8 mars 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 8 mars . Arbetsort : Lycksele

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Ansvarig Underhållssystem Maximo