Boliden

Ambitiös ingenjör inom byggstål och betong

Våra grundläggande värderingar är; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering.


Arbetsuppgifter
Framtiden är spännande om man är en del av Boliden. Du som börjar arbeta på vår teknikavdelning kommer att bli en central resurs för de projekt som utförs på våra anläggningar. Just nu befinner vi oss i en utvecklingsfas och är därför på jakt efter både dig som vill arbeta med byggprojekt och dig som har erfarenhet av bygg, betong och byggstål! 


Utveckla framtiden med oss på Boliden
Som medarbetare här kommer du att få spela en viktig roll i vår framtida utveckling av den centrala anläggningsteknikavdelningen. Detta innefattar arbete i anläggningar och gruvor i Sverige såsom Aitik, Garpenberg och Boliden, men även Tara på Irland samt Kylylahti och Kevitsa i Finland. Det innebär att du, någon gång i månaden, kommer att få packa resväskan och bege dig till någon av våra gruvor för att hjälpa till i projekt där just din kompetens behövs! 

Tjänsten är stationerad i Boliden.

Vår förhoppning är att våra medarbetare ska stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dem som har utvecklingsambitioner. Vi strävar alltid efter att rekrytera internt om kompetens och vilja finns. Om du är en person som på sikt vill ta dig an en större arbetsroll har du goda möjligheter att få göra det här. 


Vi är på jakt en person med inriktning bygg till vår teknikavdelning. Du är sannolikt civilingenjör bygg och intresserad av betong och byggstål, men det är inte nödvändigt.


Är du vår nästa ingenjör inom bygg, betong och byggstål?

Som utvecklingsingenjör hos oss är du med och arbetar med olika projekt ute i våra gruvverksamheter. Du blir ett viktigt stöd mot våra projektledare där din uppgift är att konsultera och hjälpa dem med tekniska beräkningar, teknisk dokumentation, tillståndsärenden och på andra områden där du kan vara behjälplig. 

Vidare arbetar du med att säkerställa dokumentation för konstruktioner, granskar beräkningar och beställer den kompetens som vi är i behov av till aktuellt projekt. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för gruvbranschen och kontinuerligt bedriver omvärldsbevakning för att hålla dig uppdaterad. Det är viktigt att du har engagemang för att informationsflödet flyter på friktionsfritt och du bidrar med din kunskap för att utveckla dem ytterligare.


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är på jakt efter nya utmaningar!

Skulle du ha erfarenheter rörande dammkonstruktion (Ridas) och fundament för tung utrustning (Anrikningsverk) är det meriterande.
Eftersom att du kommer att vara med i olika projekt är det en förutsättning att du är en person som tycker om att skapa ordning och struktur tillsammans med andra. Teamwork är en central del i den här rollen så att vara en god lagspelare som tycker om samarbete är viktigt!

Du är målmedveten och strävar alltid efter att leverera ut efter uppsatta deadlines, samtidigt som du är lösningsorienterad och gärna tar hjälp av kollegor när du stöter på problem längs vägen. Då du kommer att träffa på branschkollegor både inom och utanför Sverige är det en självklarhet att du kan uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt på både svenska och engelska. Skulle du dessutom ha finskakunskaper så är det meriterande. B-körkort är ett krav för den här tjänsten.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Avdelningschef TF, TK Magnus Malm, tel +46 910 - 77 41 75.


Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Peter Sundkvist, Human Resources, tfn 070-300 99 99.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 30 AUGUSTI 2019Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Ambitiös ingenjör inom byggstål och betong