Boliden

2 st Gruvmätare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Arbetet som gruvmätare består i huvudsak av inmätning av orter och brytningsrum i gruvan. Dessutom gör du
också den efterföljande hanteringen av mätdata, där vi använder programvarorna MicroStation och Gemini. Förutom uppgifter inom mätning så kommer du en del av tiden också arbeta med kvalitets och produktionsuppföljning.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning och gärna med vidareutbildning på högskola inom berg. Kunskap inom gruvproduktion är meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du är behörig och har
vana från mätningsarbete under jord, samt erfarenhet av CAD-arbete i
MicroStation miljö. Arbetstiden är dagtid.

Vi söker dig med god personlig mognad, god analytisk förmåga, ett noggrannt och metodiskt arbetssätt samt god social förmåga. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Tomas Theolin, tomas.theolin@boliden.com 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, tfn 0910-70 57 56, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, Human Resources, tfn 0910-70 56 09

Vi tillämpar löpande intag i denna rekrytering med senaste ansökningsdatum 30 september 2018.

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Kristineberg gruvan

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb 2 st Gruvmätare