Bahusia

Teknisk Analytiker

Bahusia Personalförmedling AB

Göteborg

Teknik

 

Sista ansökningsdatum

2023-02-27

 

Vill du vara med och skapa digitala tjänster för entreprenad- och gruvmaskiner som skapar mervärde för kunder och deras produkter, då är denna roll sannolikt något för dig!

 

Om företaget

Företaget är världsledande inom sitt segment och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner samt olika uthyrningstjänster.

 

Om tjänsten

Rollen som Teknisk Analytiker inbegriper att du övervakar mobilt anslutna maskiner med hjälp av olika sofistikerade it-system, i kombination med annan tillgänglig service-data som maskinerna dagligen sänder. Du kommer, tillsammans med övrig serviceorganisation, kontakta kund för att delge information, analys, slutsats och rekommenderade åtgärder. Målet är att kunders maskiner skall uppnå maximal produktivitet, tillgänglighet till lägsta tänkbara underhållskostnad. Du kommer att driva och genomföra tekniska analyser, där du har ansvar för att uppsatta mål uppnås.

 

Rollen ingår i en större enhet digital serviceenhet och dess huvudplacering är i norra Stockholmsområdet, dock kan denna tjänst dels vara Remote och/eller vara stationerad i Göteborg/Stockholms-området.

 

Anställning sker direkt utav kundföretaget och arbetet är på heltid.

 

Din erfarenhet

Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskole- eller gymnasienivå samt minst 2 års erfarenhet inom produktsupport och/eller ingenjörsbranschen, med demonstrerad erfarenhet av att analysera och tolka stora mängder teknisk information och data. Erfarenhet av kundkontakt, kommunikation och förståelse för en internationell organisation är något vi också tror är viktigt för rollen. 

 

Utöver detta bör du ha god förmåga att läsa och skriva teknisk svenska samt engelska då du både kommer kommunicera nationell samt internationellt.

 

Din personlighet

Vi tror att du som söker är datadriven och besitter hög maskinteknisk kunskap och en god analytisk förmåga. Som person är du samarbetsinriktad, lösningsorienterad och affärsmässig. Det är viktigt att du tar egna initiativ och att du har förmåga att driva. Du bör även vara bekväm med att vara en rådgivande partner till kunderna, ofta på löpande basis, där du guidar och hjälper dem.

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 18 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Teknisk Analytiker