Bahusia

Svetsare till MCB

MCB AB

Kungälv

Industriell tillverkning

 

Sista ansökningsdatum

2023-10-15

 

Om MCB AB

Vi är ett företag som har funnits sedan år 2000 och är väl etablerad i Västra Götaland. Vi hjälper både företag och privatpersoner med tjänster som maskinservice, svetsning, smidesarbeten, hydraulik och påbyggnation av lastbilar. Vi är just nu 15st anställda i vår top-moderna maskinpark och växer så det knakar, så nu letar vi efter vår nästa medarbetare att satsa på!

 

Om tjänsten

Som Svetsare hos MCB kommer du att utföra varierande arbetsuppgifter inom svets beroende på just det projekt du arbetar i för stunden, men du kommer arbeta både i verkstadsmiljö och ute hos olika kunder, primärt med montage och svetsning. Du kommer svetsa i olika material, med olika metoder och i olika miljöer, så vi är säkra på när vi säger att variation och bredd är saker tjänsten erbjuder. Allmänt verkstadsarbete förekommer också, beroende på projekt.

 

Anställningen sker utav MCB och 6 månaders provanställning tillämpas innan en tillsvidareanställning sker. Arbetet är förlagt på dagtid och är heltid.

 

Din erfarenhet

Vi tror att du har en utbildning med inriktning plåt och svets och helst några års arbetslivserfarenhet som svetsare. Du kommer efter en tid förväntas vara självständig i din arbetsroll och därför bör du vara van vid att fatta egna beslut. Du bör behärska och ha grundläggande kunskap om metoderna MMA, MIG/MAG samt även ha kunskaper inom ritningsläsning, plåtbearbetning och en allmän god verkstadsvana. Tjänsten kräver B-körkort då det kommer förekomma dagsresor till och från kunder i närområdet.

 

Utbildningar och intyg såsom svetscertifikat, truck- och traverskort, heta arbeten, mobila plattformar, fallskyddsutbildning samt att du behärskar flera olika metoder inom svetsning är meriterande.

 

Din personlighet

Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer samt att du är lösningsorienterad. Utmaningar, och att finna kundanpassade lösningar på dessa, är en del utav vardagen och är något du borde vara bekväm med. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar där du bör känna dig bekväm med att fatta egna beslut, ta ansvar och vara drivande för att det utförda arbetet skall bli så bra som möjligt. Fokus på kvalitet, säkerhet och noggrannhet är A och O för att passa hos oss.

 

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se

 

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 oktober . Arbetsort : Kungälv . Publicerat : 6 september

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Svetsare till MCB