Bahusia

Svetsande Fordonsmontör

Om BEWA Fordonsteknik


En av skandinaviens största fordonsanpassare 

Bewa intraf Fordonsteknik AB anpassar fordon för sjuktransport, räddningstjänst samt privatanpassningar m.m. Företaget har 19 anställda och är beläget i Uddevalla. Vår omsättning är ca 30 milj SEK. Bewa Intraf Fordonsteknik AB ingår som dotterbolag till Bewa Intraf i Munkedal. 

Byggnation, handikappanpassning, inredning och utveckling på ditt fordon 

Vi har under lång tid byggt om, anpassat och allt från handikappfordon, turnébussar, cross- och rallyservicebilar, sjuktransporter, kommunbilar till hantverkarfordon. En av våra styrkor är att anpassa fordon för funktionshindrade, handikappanpassning, vare sig det gäller rullstolsrobot, handreglage för bilkörning, vridplatta, låggolvslösning eller ramp till din minibuss. En annan styrka är inredning och montering på arbetsfordon. 

Vi brinner för att hitta kreativa fordonslösningar som passar dig.

Om tjänsten

Du kommer att jobba med låggolvslösningar där din huvuduppgift kommer att involvera gas-skärning och svetsning (mig/mag). Det kommer även förekomma montering av luftfjädring, och även förekomma en del ritningsläsning. Då du kommer jobba med anpassning av fordon kommer du få jobba mycket med problemlösning för att tillgodose kunders olika önskemål.

Bakgrund / Erfarenhet

Vi ser att du har erfarenhet av svetsning/gas-skärning sedan innan. Men också att du har ett intresse vad gäller fordon och mekanik. Du bör kunna ha viss erfarenhet av ritningsläsning. 

Har du kunskap om El / Hydraulik också så är det meriterande, dock inget krav.

Personlighet

Som person är det viktigt med driv, att vilja lära sig nya saker och kunna jobba med omväxlande uppgifter. Det är viktigt att du tycker om att lösa problem och anpassa lösningar utefter specifika önskemål. 

Vi ser gärna att du har ett personligt intresse vad gäller fordon i stort och bilar i synnerhet.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan det i annonsen angivna slutdatumet. 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om Bahusia

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Svetsande Fordonsmontör