Bahusia

Servicetekniker Grönytemaskiner

Bahusia Personalförmedling AB

Kungälv

Installation/Drift/Underhåll

  

Sista ansökningsdatum

2022-12-19

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

För rekrytering till kund i Kungälv söker vi Servicetekniker för grönytemaskiner!

 

Om företaget

Företaget är i dag en av de ledande marknadsaktörerna inom den professionella grönytebranschen. Med ett högkvalitativt och mycket brett maskinsortiment, tillsammans med en stor geografisk närvaro, är de den självklara och pålitliga partnern i allt som innefattar grönytemaskiner. De finns i flertalet orter i Sverige och i varje ort erbjuder de en fullserviceanläggning med utställningshall, säljkontor, serviceverkstad, reservdelslager och mobila serviceenheter.

 

Om tjänsten

Som servicetekniker blir du en viktig del av arbetslaget och du kommer arbeta med att utföra kontroll, service, felsökning, förebyggande- och avhjälpande underhåll av grönytemaskiner såsom till exempel olika golfmaskiner, gräsklippare och lantbruksmaskiner. Det förekommer även en hel del utrustningsmontering beroende på kundernas behov. Du kommer arbeta både i verkstaden samt ute på fält hos kunderna efter du blivit självgående. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar.

 

Arbetet är förlagt på dagtid och är på heltid. Tjänsten är tillsvidare efter 6 månaders provanställning.

 

Din erfarenhet

För att snabbt komma in i arbetet så är det ett krav är att du tidigare har yrkesmässig erfarenhet med reparation och service av maskiner i någon form, till exempel entreprenadmaskiner, grönytemaskiner, båtmotorer, industrimaskiner och/eller fordon av olika slag. Allra helst bör du också ha dokumenterad utbildning inom något av dessa områden, men detta är inget krav.

 

B-körkort är ett krav eftersom tjänsten medför reparationer/hämtning hos kund. Då många reparationer dokumenteras och kräver kundkontakt ska du kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Även engelska förekommer en hel del i olika arbetsinstruktioner så att kunna läsa och förstå engelska är också någon vi gärna ser.

 

Meriterande för tjänsten är: Teknisk kunskap och erfarenhet av elektronik samt hydraulik, likaså är BE-körkort, C-körkort och truckkort med erfarenhet av att köra motviktstruck.

 

Din personlighet

Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad, gillar kontakten med människor och har en förmåga att förstå kundens behov. Du gillar ett högt tempo och är inte rädd för att hugga i när det behövs, samtidigt som du skall kunna följa uppsatta tidsplaner och kunna ta egna beslut.

 

Men framförallt är det viktigt att du ser kvalitet på de jobb som du utför som en självklarhet!

 

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 december . Arbetsort : Kungälv . Publicerat : 7 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Servicetekniker Grönytemaskiner