Bahusia

Säljare KAM UFAB

Om Företaget

UFAB är en global systemleverantör med huvudkontor i Uddevalla. Som ett företag i Mattsongruppen har vi en stabil plattform att verka ifrån, våra moderna anläggningar ligger i Uddevalla och Shanghai. Våra kunder är några av världens största bolag inom sina branscher. UFAB:s styrka är summan av våra medarbetare – kompetenta och stolta yrkesmän och yrkeskvinnor på alla positioner i verksamheten som tillsammans driver företaget.

Kompetensmässigt ligger vi i branschens framkant. Vår yrkeskunskap och organisation gör att vi jobbar snabbt och effektivt. Alla medarbetare är engagerade i utvecklingsarbetet. Vi är framsynta, proaktiva och kommer med förslag som förbättrar kundens produkt och våra processer. För att göra det bevakar vi omvärlden och vår bransch samt håller oss uppdaterade i teknik- och arbetsmetoder där vi ständigt letar efter medarbetare som vill växa med oss.

Om tjänsten

Just nu söker vi en Säljare KAM till Uddevalla.

Du kommer boka och genomföra kundbesök hos nya och befintliga kunder där du kommer att arbeta med införsäljning av UFAB:s erbjudande. Du kommer ofta vara den första tekniska kontakten mot kunden.

Din roll innebär att du ansvarar och driver offertarbetet och tillgodoser att offerter levereras i tid och med kvalitet. Det innefattar också ansvar för samordning av information och kontakter med inköp, produktion och kvalitet i samband med offert, order- och kontraktsgenomgångar samt initiera, genomföra och dokumentera dessa. 
Du ansvarar för efterkalkyler och vid behov initierar åtgärder för ökad lönsamhet.

Du kommer att sammanställa kundens krav samt informera berörda funktioner i organisationen. Du kommer att hålla MPS-systemet uppdaterat med kund- och projektinformation.

Utveckling av sälj- samt marknadsarbetet så att organisationen erbjuder attraktiva leveranser pågår kontinuerligt där du aktivt deltar.

Du kommer vara kundansvarig för några befintliga kunder och ha det övergripande ansvaret att upprätthålla samt utveckla en långsiktigt bra relation med nya samt befintliga kunder.

Din erfarenhet

Vi tror att du har erfarenhet från tillverkning eller beredning inom tillverkning.
Du har relevant utbildning gärna från yrkeshögskola eller högskola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av industriell försäljning. Du har god datavana, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Din personlighet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du har stort engagemang och är förändringsbenägen. Du är van att agera självständigt och är kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Vad vi erbjuder


På UFAB får du arbeta i en miljö med högt tempo och tillbringa dina dagar med mycket kompetenta kollegor där alla är ambitiösa med syftet att utföra ett fantastiskt jobb. Och ha roligt medan du gör det. Vi vill att du kommer in, tar ansvar och hjälper oss att vinna!

Bli en del av oss, välkommen med din ansökan!

Om Bahusia

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Säljare KAM UFAB