Bahusia

Reparbetare

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se 

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu reparbetare. Som reparbetare kommer du utföra arbete på höjd i sele eller rep samt på svåråtkomliga platser. Du kommer jobba tätt ihop med ett sammansvetsat team och tillsammans arbetar ni med allt ifrån små till stora projekt där olika typer av montagearbeten, inspektioner, ytbehandlingar, underhåll samt reparationer inom fastighet och industri förekommer. Stora utvecklingsmöjligheter väntar dig då företaget befinner sig i en expansiv fas. Tjänsten är på heltid. Arbetspassen är förlagda på dagtid. 

Din bakgrund

Vi söker olika typer av hantverkare som vill använda sin yrkeskompetens i andra miljöer än vad man kanske är van med. Meriterande är om du är certifierad reparbetare, men det är inget krav. Det är till stor fördel om du har yrkesbevis inom industri, bygg, vindkraft eller plåt. Likaså om du har skyliftsbehörighet. Körkort B är ett krav. Då du kan komma att arbeta på svåråtkomliga ställen är det bra om du inte har svindel eller svårt för att jobba i trånga utrymmen. Vi ser gärna att du är en fysiskt stark person.

Din personlighet

Vi letar efter en person som är trygg i sig själv och som gillar utmaningar. Du är strukturerad och noggrann. Vi ser gärna att du är prestigelös och är en person som är med och bidrar till en utvecklande och trevlig atmosfär tillsammans med dina kollegor. Du är bra på att planera och bedöma risker i arbetet. Det är mycket viktigt att ha ett säkerhetstänk.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Reparbetare