Bahusia

MOTORMONTÖRER TILL UFAB

Om UFAB

UFAB är en global systemleverantör med huvudkontor i Uddevalla. Som ett företag i Mattsongruppen har vi en stabil plattform att verka ifrån, våra moderna anläggningar ligger i Uddevalla och Shanghai. Våra kunder är några av världens största bolag inom sina branscher. 

UFAB:s styrka är summan av våra medarbetare – kompetenta och stolta yrkesmän och yrkeskvinnor på alla positioner i verksamheten som tillsammans driver företaget. 
Kompetensmässigt ligger vi i branschens framkant. Vår yrkeskunskap och organisation gör att vi jobbar snabbt och effektivt. Alla medarbetare är engagerade i utvecklingsarbetet. 

Vi är framsynta, proaktiva och kommer med förslag som förbättrar kundens produkt och våra processer. För att göra det bevakar vi omvärlden och vår bransch samt håller oss uppdaterade i teknik- och arbetsmetoder där vi ständigt letar efter lysande medarbetare som vill växa med oss.

Om tjänsten

Du kommer att arbete med montering av marina drivsystem som drev och utombordare. Justeringsarbete, dokumentation och felåterföring ingår i det dagliga arbetet. Arbetet kan också komma att innehålla stationära prov i testrigg. 

Din erfarenhet

Vi ser att du har en god teknisk förmåga och intresse och trivs med arbetsuppgifter inom det verkstadstekniska området. Du har erfarenhet av att arbeta och / eller utbildning inom mekanik, el, hydraulik eller pneumatik, du har också kunskaper inom ritningsläsning.

Du har god datakunskap och innehar B-körkort.
Truck- och travers kort är meriterande. 

Din personlighet

Vi ser att du är en engagerad, kvalitetsmedveten, pålitlig och driftig person. Trivs med att arbeta praktiskt, men ser inga problem med att dokumentera ditt arbete. Teamkänsla är något du värderar högt!

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Uddevalla


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb MOTORMONTÖRER TILL UFAB