Bahusia

Materialhanterare/Lagerarbetare till Montano

AB Montano

Ale

Inköp/Logistik

 

Sista ansökningsdatum

2022-06-09

 

Om Företaget

AB Montano är ett familjeägt bolag beläget i Ale, som levererar en kundanpassad helhetslösning för olika typer av smidesverksamheter och verkstäder, samt även privatpersoner, när det kommer till handelsstål, verktyg och utrustning. Med stort sortiment av stål och smidesprodukter levererar vi allt ifrån bultar till specialtillverkade gallerdurkar och varmförzinkat stål.

 

Vi söker nu en Materialhanterare/Lagerarbetare till vårt motiverande team!

 

Om tjänsten

Som materialhanterare/lagerarbetare kommer du arbeta med hantering av ankommande och avgående gods, packning, plockning, hantering av returer samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager. I rollen ingår också, tillsammans med övrig lagerpersonal, att hålla god ordning och struktur över lagret. Truckkörning förekommer dagligen.

 

Tjänsten är heltid och arbetet är förlagt på dagtid.

 

Din erfarenhet

Truckkort och erfarenhet av truckkörning samt tidigare erfarenhet av att arbeta på ett lager är ett måste för att vara aktuell för tjänsten. Gärna med tidigare erfarenhet från verkstad och/eller lager inom industrin. I övrigt bör du ha god datavana, förstår och läser instruktioner obehindrat samt innehar B-körkort.

 

Din personlighet

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och noggrann. Du är kommunikativ, har lätt för att samarbeta samt har förmågan att ta egna initiativ. Att ständigt förbättra dig själv och verksamheten ser vi som en självklarhet.

 

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se

 

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Ale . Publicerat : 11 maj

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Materialhanterare/Lagerarbetare till Montano