Bahusia

Junior CAD-ritare

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se 

Om tjänsten

Rollen som Junior CAD-ritare innebär att du kommer delta i olika projekt där du bland annat kommer skapa tillverkningsritningar, göra modifikationer efter direktiv samt ta emot beställningar och arbeta utifrån projektunderlag från leverantörer. I viss mån kan det även förekomma kontakt med både kunder och leverantörer.

Din bakgrund

Vi söker dig som är nyutexaminerad och är i början av din karriär som konstruktör. Du har goda kunskaper i CAD och har en vilja att utvecklas och att lära dig nya saker. Jobbet bjuder hela tiden på nya utmaningar och det finns stora möjligheter att lära sig. Det är viktigt att du är intresserad och har teknisk förståelse och handlag.

Din personlighet

Som person är du kreativ, och har god problemlösningsförmåga. Du har lätt för att ta till dig ny information och kan snabbt sätta dig in i nya situationer och finna lösningar. Det är viktigt att du är kommunikativ, noggrann och brinner för yrket som CAD-ritare. Du kan arbeta såväl på egen hand som i grupp samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 november . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Junior CAD-ritare