Bahusia

Inköpschef till UFAB

Om UFAB

UFAB är en global systemleverantör med huvudkontor i Uddevalla. Som ett företag i Mattsongruppen har vi en stabil plattform att verka ifrån, våra moderna anläggningar ligger i Uddevalla och Shanghai. Våra kunder är några av världens största bolag inom sina branscher. UFAB:s styrka är summan av våra medarbetare – kompetenta och stolta yrkesmän och yrkeskvinnor på alla positioner i verksamheten som tillsammans driver företaget. 

Kompetensmässigt ligger vi i branschens framkant. Vår yrkeskunskap och organisation gör att vi jobbar snabbt och effektivt. Alla medarbetare är engagerade i utvecklingsarbetet. Vi är framsynta, proaktiva och kommer med förslag som förbättrar kundens produkt och våra processer. För att göra det bevakar vi omvärlden och vår bransch samt håller oss uppdaterade i teknik- och arbetsmetoder där vi ständigt letar efter medarbetare som vill växa med oss.

Om tjänsten

Du ansvarar för att planera, styra och utforma företagets inköpsflöden.
Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt. Det strategiska inköpsansvaret innebär underhåll och utveckling av befintliga leverantörsrelationer parallellt med utvärdering av konkurrenskraftiga alternativ. Du ansvarar för förhandlingar med leverantörer, och att företagets inköp är reglerade i avtal som säkrar mängd och kvalitetskrav till rätt inköpskostnad. Du deltar även i kvalitetsarbetet mot leverantörer.

Dina arbetsuppgifter

Utveckla och leda avdelningen, inköpsflöden och processer. Leverantörsvärderingar och leverantörsutveckling. Samordning och planering med Marknadsavdelningen
Budget- och personalansvar för gruppen. Planera verksamheten i linje med företagets affärsplan. Du kommer att ingå i ledningsgruppen.

Din bakgrund

Vi söker dig med stor praktisk erfarenhet av liknande tjänster och gärna bakgrund från fordonsindustrin. Du har relevant högskoleutbildning, erfarenhet av produktion och ledarskap. Gärna även erfarenhet inom material- och produktionsstyrning och ett strukturerat förbättringsarbete. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Din personlighet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du har stort engagemang och är förändringsbenägen. 
Du agerar självständigt och är kommunikativ samt har lätt för att samarbeta och tycker om att förhandla.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 oktober . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Chef & Ledning Inköp


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Inköpschef till UFAB