Bahusia

FORDONSANPASSARE TILL BEWA INTRAF

Om BEWA INTRAF

Vi anpassar, bygger om och utvecklar fordon för tjänstetrafik

Bewa Intraf AB i Munkedal har anpassat och byggt om fordon i snart 30 år och är nu en av Skandinaviens största påbyggare. Vi karosserar och inreder fordon från enkla handikappanpassade minibussar, taxi/färdtjänst, låggolvsminibussar, skolbuss till lyxutrustade beställningsbussar.

En av Nordens största på fordonsanpassningar

Bewa Intraf AB har 30 års erfarenhet av anpassningar av färdtjänst, skolbuss, sjuktransport, funktionshindrade och specialfordon. Vi består idag av två företag, Bewa Intraf AB samt Bewa Intraf Fordonsteknik AB och har 57 anställda.  Företagen är belägna i Munkedal samt i Uddevalla, Västra Götaland. Vår omsättning är ca 119 milj. SEK. Företaget startades 1987 och har därefter vuxit till en av Nordens största påbyggare i branschen. Vår ledstjärna är erfarenhet och gediget kunnande i samråd med kundens önskemål.

Om tjänsten som Fordonsanpassare

I rollen som Fordonsanpassare kommer du att få jobba med kundspecifika anpassningar av fordon. Du kommer att arbeta med inredning och anpassningar inom olika verkstadsprojekt, med på- och ombyggnationer av olika typer av fordon. Variationen i arbetet innebär att du behöver kunna vara lösningsorienterad och inte vara rädd för att testa nya lösningar. Arbetet kommer att utföras i en mindre grupp men dina arbetsuppgifter kommer mestadels att utföras självständigt. 

Bakgrund / Erfarenhet

Vi tror du har relevant utbildning så som fordonsprogrammet eller fordonsteknisk utbildning via Yrkeshögskola. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med montering eller allmänt verkstadsarbete. Då arbetsuppgifterna innefattar anpassning i storutsträckning ser vi gärna personer med erfarenhet inom hantverksyrken.

Har du kunskaper inom elektronik, hydraulik och/eller svetsning ser vi detta som mycket meriterande. 

Personlighet

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad, och driven. Har ett intresse av teknik, bilar eller elektronik. Du tycker om att jobba med händerna och är mån att få en bra slutprodukt. Du är praktiskt lagd och har ett öga för detaljer. Det är viktigt att du även är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Om Bahusia

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Munkedal

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb FORDONSANPASSARE TILL BEWA INTRAF