Bahusia

FORDONSANPASSARE TILL BEWA FORDONSTEKNIK

Om BEWA Fordonsteknik

En av skandinaviens största fordonsanpassare

Bewa intraf Fordonsteknik AB anpassar fordon för sjuktransport, räddningstjänst samt privatanpassningar m.m. Företaget har 19 anställda och är beläget i Uddevalla. Vår omsättning är ca 30 milj SEK. Bewa Intraf Fordonsteknik AB ingår som dotterbolag till Bewa Intraf i Munkedal.Byggnation, handikappanpassning,
inredning och utveckling på ditt fordon

Vi har under lång tid byggt om, anpassat och allt från handikappfordon, turnébussar, cross- och rallyservicebilar, sjuktransporter, kommunbilar till hantverkarfordon. En av våra styrkor är att anpassa fordon för funktionshindrade, handikappanpassning, vare sig det gäller rullstolsrobot, handreglage för bilkörning, vridplattalåggolvslösning eller ramp till din minibuss. En annan styrka är inredning och montering på arbetsfordon.

Vi brinner för att hitta kreativa fordonslösningar som passar dig.

Om tjänsten

I rollen som Fordonsanpassare kommer du att få jobba med kundspecifika anpassningar av fordon. Du kommer att arbeta med inredning och anpassningar inom olika verkstadsprojekt, med på- och ombyggnationer av olika typer av fordon. Variationen i arbetet innebär att du behöver kunna vara lösningsorienterad och inte vara rädd för att testa nya lösningar. Arbetet kommer att utföras i en mindre grupp men dina arbetsuppgifter kommer mestadels att utföras självständigt. 

Bakgrund / Erfarenhet

Vi tror du har relevant utbildning inom teknik yrken så som fordonsprogrammet, El-programmet eller liknande utbildning via Yrkeshögskola. 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med montering eller allmänt verkstadsarbete men det är inget krav. Då arbetsuppgifterna innefattar anpassning i storutsträckning ser vi gärna personer med erfarenhet inom hantverksyrken.

Har du kunskaper inom elektronik, hydraulik och/eller svetsning ser vi detta som mycket meriterande. 

Personlighet

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad, och driven. Har ett intresse av teknik, bilar eller elektronik. Du tycker om att jobba med händerna och är mån att få en bra slutprodukt. Du är praktiskt lagd och har ett öga för detaljer. Det är viktigt att du även är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om Bahusia

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 mars . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb FORDONSANPASSARE TILL BEWA FORDONSTEKNIK