Bahusia

El-installatör

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se 

Om tjänsten

Som el-installatör kommer du främst att genomföra installationer av tillfällig el i de produkter som etableras ute hos kund. Du är en del i ett etableringsteam, vilket betyder att utöver dina främsta arbetsuppgifter förekommer även andra uppgifter vid etableringen av produkterna. Service, kontroll och underhåll kommer du få göra på redan genomföra etableringar samt av egen verkstadsmateriel. Du kommer ha mycket kontakt med kunder. Vidare kan jobbet emellanåt innebära att man utsätts för tunga lyft. Tjänstgöringsområde är Göteborg. 

Din bakgrund

För att klara uppdraget krävs kunskap om montering samt förståelse för el-ritningar. Du som söker behöver vara bra på att hitta tekniska lösningar, utåtriktad och ha en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom el för byggproduktion, eller som industrielektriker. Körkort B är ett krav, E-eller C-kort är meriterande. Truckbehörighet har du också stor nytta av. Ditt arbete sker kundnära så vi värdesätter ifall du sedan tidigare jobbat med mycket kundkontakter. God datorvana samt flytande svenska i tal och skrift förutsätter vi att du har och talar.

Din personlighet

Du är ansvarsfull, strukturerad och serviceinriktad. Tempot kommer emellertid vara högt vilket förutsätter att du är driven och effektiv i ditt arbete. Då det även förekommer andra arbetsuppgifter än det rollen innefattar, ser vi gärna att du är flexibel och anpassningsbar.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb El-installatör