Bahusia

CNC operatör

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med tillverkning i cnc-maskiner. Både korta och långa serier. Tjänsten kräver mycket egenansvar och du bör ha erfarenhet av att justera program. Att rigga och programmera maskiner i system som exempelvis Siemens, Heidenhain eller Fanuc behärskar du. 

Erfarenhet/Bakgrund

Vi söker dig som är CNC-operatör med driv och framåtanda. Har du erfarenhet av både fräsning och svarvning är detta mycket meriterande.

Du har skärtekniska kunskaper och erfarenhet av verktygsinställning. Du har arbetat med både enstyck- och mindre serietillverkning och är bekväm med ritningsläsning och mätteknik.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Personlighet

Vi ser att du är en strukturerad och engagerad person. Har ett lösningsorienterande förhållningssätt till ditt arbete och arbetar enligt ständiga förbättringar. 

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan det angivna slutdatumet så tveka inte, sök idag. 

Välkommen med din ansökan. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Orust

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb CNC operatör