Bahusia

Arbetande förman Marinmekaniker

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se 

Om tjänsten

Du kommer att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på företrädelsevis marina motorer. Arbetet kommer att utföras ombord, ute på fält och i verkstad.
Som arbetande förman kommer du även planera arbetsuppgifterna, ge instruktioner och övervaka arbetet. I planeringen ingår att säkerställa att material, litteratur, verktyg, mm, som krävs för arbetsuppgifterna finns på plats. Du kommer att ha daglig kundkontakt gällande planering och utförande.

Din erfarenhet

Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker. Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Din personlighet

Som person är du ansvarstagande, strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har stort engagemang och är förändringsbenägen. Du agerar självständigt, är kommunikativ och ha förmåga att följa uppsatta tidsplaner.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 september . Arbetsort : Partille


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Arbetande förman Marinmekaniker