Bahusia

Arbetande förman

Bahusia Personalförmedling AB
Uddevalla
Industriell tillverkning
 
Sista ansökningsdatum
2019-10-27

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.

Läs mer om oss på 
www.bahusia.se 

Om tjänsten
Du kommer huvudsakligen arbeta med tillverkning i CNC-maskiner. Du kommer att rigga och programmera i maskinerna. Den vanligaste tillverkningen är enstycks- och mindre serietillverkning. I tjänsten ingår även att leda samt fördela arbetet på verkstaden, samtidigt som man själv ingår i arbetsteamet. Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Arbetet är förlagt på dagtid.

Din bakgrund
Du har skärtekniska kunskaper och erfarenhet av verktygsinställning. Har du erfarenhet av både fräsning och svarvning är detta mycket meriterande. Du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik och innehar B-körkort. Tidigare erfarenhet av att leda projekt ser vi som positivt.

Din personlighet
Vi ser att du är en strukturerad individ med ett driv och framåtanda. Du är lösningsfokuserad och letar ständigt efter förbättringar. Vidare tror vi att du kontinuerligt drivs av nya tankar och idéer samt har en förmåga att leda individer.

För mer information
Kontakta Visar Syla, 0522-44 02 45

Välkommen med din ansökan!


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 oktober . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 4 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Arbetande förman