BAE Systems

Underhållstekniker (MEK) BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över sextio miljarder kronor.  Vi behöver nu förstärka vår maskinunderhållsavdelning med ytterligare två underhållstekniker (MEK).

 

Din framtida utmaning

Du kommer att jobba med service och reparation av våra maskiner inom produktion och utveckling. I arbetsuppgifterna ingår bl.a.:

  • Mekaniskt underhållsarbete i våra anläggningar samt kalibrering av handmaskiner och provtryckningsutrustningar.
  • Medverka vid och utföra riskanalyser inför planerade arbeten.
  • Ritningsläsning, reservdelshantering och dokumentation i vårt underhållssystem.
  • Mekanisk, hydraulisk och pneumatisk felsökning och reparationer av produktionsmaskiner.
  •  

Arbetet sker idag dagtid med viss beredskap enligt rullande schema.

 

Den du är

Är du noggrann, drivande och gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp? Har du god ordning och reda samt är riskmedveten? Då är du rätt person för oss. Du ska också ha ambitionen att vilja utvecklas, effektivisera arbetssätt och arbeta med ständiga förbättringar.

 

Vi ser gärna att du som söker är utbildad Underhållstekniker, har flerårig arbetslivserfarenhet inom området eller motsvarande kunskaper. Erfarenhet av CNC-styrda maskiner och dess uppbyggnad, precisionsmätning, vibrationsmätning är meriterande, samt att du har kunskap i engelska, både i tal och skrift.

 

Körkort är ett krav då vi behöver köra truck och kunna ta firmabilen mellan de olika verkstäderna.

 

Du kommer även behöva: Heta arbeten-/Lift-/Travers- & Truckbehörighet då de är nödvändiga för arbetet, men kan erhållas väl på plats om de inte redan finns.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du kommer att vara del i en grupp med erfarna underhållstekniker med en härlig laganda. Ditt jobb kommer att vara varierande med stort eget ansvar och ett kreativt innehåll. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetensutveckling.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/  - www.inspiration.ornskoldsvik.se  -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktpersoner

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Björn Berglund, chef maskinunderhåll 0660 - 808 13 eller Cathrine Lind, rekryteringskonsult 070-5770618.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

OBS! Vi går igenom ansökningar löpande fram till semesterperioden v 28-31, skickar du in din ansökan under semesterperioden kommer din ansökan behandlas efter sista ansökningsdagen som är 11 augusti. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

2

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/148

Facklig företrädare

  • Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163

Sista ansökningsdag

2024-08-11

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 25 juni


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Underhållstekniker (MEK) BAE Systems Hägglunds AB