BAE Systems

Teknisk Projektledare för extern utveckling

BAE Systems Hägglunds AB

Är du intresserad av att ta på dig det tekniska ansvaret för leverantörers leveranser i avancerade projekt med produkter som ligger i teknikens framkant? Då är detta jobbet rätt för dig! Skicka in din ansökan idag och bli en del av ett internationellt, expansivt och innovativt företag inom försvarsindustrin som erbjuder sina anställda fina förmåner och utvecklingsmöjligheter!

 

Din framtida utmaning

I rollen som teknisk projektledare för extern utveckling kommer du att ha en central roll i att uppfylla både kundens och våra interna krav för våra fordon, från utveckling till leverans. Du kommer att leda leverantörernas arbete och ha ansvar för den tekniska leveransen samt integrationen i våra fordonsprojekt. Rollen kräver både planering och organisation, kommunikation och samarbete, riskhantering och problemlösning, budgetering och resurshantering samt ledarskap och teamwork.

 

Du kommer att leda andra ledare och därmed ha stora grupper av projektmedlemmar under dig, med gränsytor till samtliga funktioner inom företaget. I projekten kommer du att rapportera antingen till en övergripande teknisk projektledare eller till en kommersiell projektledare. I linjen kommer du att rapportera till chefen för extern utveckling.

 

Dessutom kommer du att vara delaktig i vårt arbete med att hitta nyskapande och hållbara lösningar för extern utveckling.

 

Den du är

För den här rollen söker vi dig som har god erfarenhet av teknisk projektledning och produktutveckling samt en stark kommersiell medvetenhet och förmåga att analysera och hantera risker och möjligheter. En teknisk akademisk utbildning är en önskvärd kvalifikation, och erfarenhet av att leda andra ledare är meriterande.

 

Vi värdesätter en god kommunikatör med starka ledaregenskaper som har en förståelse för sin omgivning. Du bör vara strukturerad och organiserad samt ha förmågan att hantera förändringar och utmaningar i komplexa projekt. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse för verksamhetsutveckling och förstår de regelverk som är nödvändiga inom försvarsindustrin.

 

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö krävs det goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Anna Wandel, sektionschef External Development, 0660-80898, eller rekryteringschef Maria Håkansson, 070-287 16 15.

 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik och möjlighet till delvis distansarbete.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Under juni månad behandlar vi ansökningar löpande och skickar du din ansökan under juli månad kommer den att behandlas i början av augusti.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

2

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/130

Facklig företrädare

• Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112

• Jörgen Ottosson, Akademikerföreningen, 0660-80838

• Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Sista ansökningsdag

2024-08-04

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Teknisk Projektledare för extern utveckling