BAE Systems

Svetskunnig! Nästa steg i karriären inom oförstörande provning?

BAE Systems Hägglunds AB

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig med anledning av nya affärer. Vi behöver stärka upp till vår avdelning inom oförstörande provning med en Kontrollant. Låter det som att det passar dig?

 

Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

 

Din framtida utmaning

Som kontrollant inom oförstörande provning, OFP, är det ditt jobb att säkerställa att kritiska komponenter följer högt ställda krav. Rollen kräver en hög grad av noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet för att säkerställa att allt blir rätt.

 

Du välkomnas till en avdelning där vi i dagsläget är 18 personer med olika arbetsuppgifter så som bockning, pressning, riktning, OFP, kontroll och svetsning samt programmering och skärning i vatten- och laserskärmaskinen. Du kommer att jobba tillsammans med kollega med samma ansvarsområde samt med två seniora kontrollanter som finns i angränsade område.

 

Den du är

Vi ser att du som söker har goda svetskunskaper. Du får gärna ha utbildning och erfarenhet inom magnetpulver och radiografering.  Även andra OFP-metoder är meriterande så som ultraljud, penetrantprovning.  Har du haft en kontrollfunktion mot svetsning är det meriterande.

 

Dina IT-kunskaper är goda.

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö behöver du god kunskap i svenska och engelska.

B-körkort är ett krav. Det är meriterande med truckkort.

 

Som person är du noggrann, planerad och organiserad samt tar ansvar för dina leveranser.  Du har gott omdöme och en förståelse för kvalitetskrav samtidigt som du är lösningsorienterad och drivande. Du är samarbetsorienterad och trivs med att arbeta i team.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Chef plåtberedning och kontroll, Markus Pettersson, 0660 – 80705 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, 070 - 842 23 35 AxÖ Consulting.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 12 december.

 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/342

Kontakt

• Markus Pettersson, Chef plåtberedning och kontroll, 0660–80705

• Maria Josefsson, rekryteringskonsult, 070-8422335

Facklig företrädare

• Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163

Sista ansökningsdag

2023-12-12

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 20 november

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Svetskunnig! Nästa steg i karriären inom oförstörande provning?