BAE Systems

Sommarjobba på BAE Systems Bofors

BAE Systems Bofors AB

BAE Systems är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping.

 

Bakgrund

BAE Systems Bofors AB är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 470 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. BAE Systems Bofors har ett omfattande samarbete med underleverantörer i närområdet. De huvudsakliga produkterna som tillverkas av BAE Systems Bofors AB är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

 

Vi erbjuder dig som student ett spännande sommarjobb med intressanta arbetsuppgifter i ett globalt och högteknologiskt företag. Arbetet bidrar till att ge dig mer praktisk erfarenhet, en inblick i vår verksamhet och medverkar också till din personliga utveckling och vår strategiska kompetensförsörjning.

 

Arbetsuppgifter

Beroende på din bakgrund och erfarenhet kan arbetsuppgifterna variera. Vi tar in sommarjobbare inom flera avdelningar och exempel på arbetsuppgifter kan vara:

 

Konstruktionsarbete, beräkningsarbete, simulering, programmering, utvecklingsstöd, dokumentation, arkivering, montering, förrådsarbete, IT, HR och administration.

 

Ansökan

Du som är studerande är varmt välkommen med din ansökan senast 2023-03-31, men ansök snarast då urval sker löpande. Lägst intag är gymnasieelever och uppåt. I din ansökan vill vi att du bifogar ett CV och ett Personligt brev där du beskriver din bakgrund och dina erfarenheter, samt om du har ett speciellt intresseområde. Studerar du på högskola eller universitet får du gärna bifoga ett betygsutdrag.

 

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk, ej via mejl.

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Sara Hedman, HR Business Partner

sara.hedman@baesystems.se

0586-733102

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Timlön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Ort

Karlskoga

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/30

Kontakt

  • Sara Hedman, HR Business Partner, 0586-733102

Sista ansökningsdag

2023-03-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Karlskoga . Publicerat : 6 mars

Kategorier : Kontor & Administration Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Sommarjobba på BAE Systems Bofors