BAE Systems

Sommarjobb inom programmering på BAE Systems Bofors AB

BAE Systems Bofors AB

BAE Systems är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping.

 

Är du intresserad av ett sommarjobb inom utveckling av programvara? Nu finns en spännande möjlighet för dig som utbildar dig inom teknisk fysik, datavetenskap eller genomgår annan utbildning där matematik, fysik och programmering ingår. Läs vidare och ansök redan idag!

 

Om BAE Systems Bofors

BAE Systems Bofors AB är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 500 anställda där majoriteten är placerade i Karlskoga men med ett mindre utevecklingskontor i Karlstad. BAE Systems Bofors har ett omfattande samarbete med underleverantörer i närområdet. De huvudsakliga produkterna som tillverkas av BAE Systems Bofors AB är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

 

Vi erbjuder dig som student ett spännande sommarjobb med intressanta arbetsuppgifter i ett globalt och högteknologiskt företag. Arbetet bidrar till att ge dig mer praktisk erfarenhet, en inblick i vår verksamhet och medverkar också till din personliga utveckling och vår strategiska kompetensförsörjning.

 

Om sommarjobbet

Detta sommarjobb är placerat på vår Utvecklingsavdelning i Karlskoga och syftar till att utveckla vår programvara, Grindstone. Programvaran vi jobbar med används bland annat för systemsimuleringar av tekniskt komplexa militära system.

 

Teamet som arbetar med programvaran består av en grupp kollegor som innehar hög kompetens i företagets produkter och mjukvara. Vi tillämpar ett agilt arbetssätt och arbetar enligt SCRUM, programmet är skrivet i C++.

 

Ansökan

Du som är studerande på universitet/högskola är varmt välkommen med din ansökan senast 2024-04-30, men ansök snarast då urval sker löpande. I din ansökan vill vi att du bifogar ett CV och ett Personligt brev där du beskriver din bakgrund och dina erfarenheter, samt gärna bifoga ett betygsutdrag.

 

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk, ej via mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Ort

Karlskoga

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/43

Sista ansökningsdag

2024-04-30

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Karlskoga . Publicerat : 6 mars

Kategorier : Data & IT Systemvetare Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Sommarjobb inom programmering på BAE Systems Bofors AB