BAE Systems

Logistik support

BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya miljardaffärer. Vi söker en kollega inom logistik support. Är du en social problemlösare med en teknisk bakgrund som dessutom har ett öga för siffror och statistik så kan det vara dig vi söker!

 

Ta chansen att bli en del av servicefunktionen till logistikavdelningen på Hägglunds!

 

Din framtida utmaning

Du kommer att vara en del av ett mindre team tillsammans med två kollegor som även de arbetar inom logistik support. Vårt fokus ligger på samordning av inventeringar, materialåtervinning, återbruksprojekt och annan service till logistikavdelningen. Dina ansvarsområden inkluderar samordning, uppföljning och samarbete med olika interna avdelningar vilket ställer krav på din sociala förmåga.

 

Du kommer att vara involverad i att extrahera och sammanställa rapporter från affärssystemet, samt noga följa upp och utreda eventuella avvikelser. En djup förståelse för logistikflödet är avgörande, och att hålla administrativ ordning och reda kommer att vara en naturlig del av din roll. Inte minst för att underlätta ditt dagliga arbete men också för att vara förberedd inför revisioner som genomförs regelbundet.

 

Du rapporterar till enhetschefen för ankomstmottagning och logistiksupport. 

 

Den du är

Vi söker dig med erfarenhet inom olika delar av logistikkedjan och som besitter en djup förståelse för hur logistikflödet fungerar. Det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av lagerarbete. Du är entusiastisk när det kommer till att lösa problem, har ett tekniskt intresse och kan anpassa din kommunikation efter olika personer och situationer. Dessutom har du goda datorkunskaper, vi ser att du kan Excel och det är meriterande mer erfarenhet från SAP eller annat affärssystem.

 

Eftersom vi verkar inom en internationell miljö är det avgörande att du kan kommunicera flytande både muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. 

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Louise Sand, enhetschef ankomstmottagning och logistik support, 0660- 292355

Malin Lindström, rekryteringskonsult AxÖ Consulting, 0760 24 70 32

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Sista ansökningsdag är den 3 december men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/325

Facklig företrädare

• Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112

• Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227

• Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Sista ansökningsdag

2023-12-03

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 december . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 7 november

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Logistik support