BAE Systems

Konfigurationsansvarig av testmiljöer

BAE Systems Hägglunds AB

Vill du jobba med spetsteknologi i en omväxlande miljö där utvecklingen av framtidens militära fordonssystem står i fokus? Är du nyfiken och vill veta hur avancerade tekniska system fungerar samtidigt som du är noggrann och analytisk? Då kan det vara just dig vi söker som Testdesigner på vår avdelning SIL (System Integration Lab). Här kan vi erbjuda ett arbete som är omväxlande och innehållsrikt.

 

Välkommen till en världsledande koncern som befinner sig i teknikens absoluta framkant. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Din framtida utmaning

På avdelningen SIL jobbar vi med testutveckling och testning av mjukvarubaserade funktioner i våra fordonssystem. Testning utförs på simulerad miljö, på våra testbänkar samt direkt i våra fordon.

 

Vi söker nu en Testingenjör med fokus på konfigurationsansvar av våra testmiljöer.

 

I denna roll så kommer du ha ansvar för att uppbyggnad och uppdateringar av testmiljöer sker utifrån tidplan samt dokumentera konfigurationen av testmiljöer. Du kommer ha mycket kontakt med andra gränssnitt vad gäller beställningar, driva in testobjekt samt följa upp ändringspaket. En stor del av arbetet planeras upp tillsammans med Testledare som är den som har övergripande ansvaret för testmiljöerna.

 

Som Testingenjör kan arbetet anpassas i samråd utifrån dina kunskaper och önskemål och teori kan blandas upp med mer praktiskt arbete med test och integrationsaktiviteter.

 

Den du är

Du är troligen utbildad ingenjör eller annan utbildning som t ex yrkeshögskola, kurser inom området alternativt har du arbetslivserfarenhet likvärdig med detta. Det är viktigt att du har en god teknisk förståelse, gärna med utbildning och erfarenhet inom elektronik.

 

Dessa områden ser vi att du har egenskaper för:

  • Elektronikkunskaper.
  • Läsa och förstå el-diagram och konstruktionsritningar.
  • Gillar att ha ordning och struktur samt är noggrann.
  • Utåtriktad och trivs med att ta kontakt med andra personer både på och utanför avdelningen.

 

Har du tidigare erfarenhet av test på inbyggda system eller kunskaper om fordonssystem ser vi det som positivt.

 

Som person har du ett starkt eget driv, är noggrann och tar stort ansvar. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga samt är en bra lagspelare som vill vara med och driva vårt arbete framåt.

 

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Mikael Söderberg 0660-80056 alternativt rekryteringskonsult Ola Pettersson, AxÖ Consulting 070 - 377 02 45

 

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

 

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/  - www.inspiration.ornskoldsvik.se  - www.hogakusten.com/sv

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/158

Facklig företrädare

  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Daniel Lundberg, Akademikerna, 0660-80385
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Sista ansökningsdag

2024-08-11

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 1 juli


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Konfigurationsansvarig av testmiljöer