BAE Systems

Försäljning och Leveransplanerare

BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya miljardaffärer!  För att möta efterfrågan rekryteras en Försäljning och Leveransplanerare.

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

 

Din framtida utmaning

Inom rollen för Försäljning och Leveransplanering ingår försäljning av material till våra underleverantörer samt att du svarar för leveranser av merförsäljning till våra kunder.

Vid försäljning av material hanteras hela flödet från offertförfrågningar, mottagande av inköpsorder, leveransbesked och slutligen en säkerställd leverans.

 

Som ansvarig för leverans av merförsäljning ingår bland annat att medverka vid planering av projektgenomförande, registrering av beställningar samt ge leveransbesked. Du har en roll som spindeln i nätet när det gäller säkerställandet av leverans i pågående projekt. Du planerar och hanterar beställningar från fastställda underlag till kundleverans. Som Försäljning och Leveransplanerare har du många interna och externa kontaktytor för att säkerställa leverans i rätt tid till kundens önskemål.

 

Den du är

Du har eventuellt en säljinriktad eller administrativ utbildning. Du har erfarenhet av externa kontakter och kanske arbetat som innesäljare. Det är meriterande om du kommer från tillverkande industri.

 

Du bör vara lösningsfokuserad och även ha ett ekonomiskt sinne samt ett intresse av att förstå helheten. Vi ser även att du har mycket god förståelse för olika flöden och vana av att arbeta i affärssystem. SAP är meriterande. Din administrativa och kommunikativa förmåga är mycket god. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö behöver du kunna kommunicera obehindrat i tal och i skrift både på svenska och på engelska.

 

Som person trivs du i en teamorienterad roll med mycket aktivitet där god service är en självklarhet, samtidigt som du är självgående. Eget ansvar och att nå resultat är centralt för dig.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Mari Engblom, Chef Supply Chain/ Logistik, tel 0660 - 802 90 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, AxÖ Consulting, tel 070 – 842 23 35.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Sista ansökningsdag är den 3 oktober men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/271

Kontakt

• Mari Engblom Chef Supply Chain/ Logistik, 0660-80290

• Maria Josefsson, Rekryteringskonsult, 070-8422335

Facklig företrädare

• Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112

• Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227

• Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Sista ansökningsdag

2023-10-03

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 oktober . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 14 september

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Försäljning och Leveransplanerare