Skanska

Utvecklingsledare Operationell Effektivitet Asfalt - Väst

 

Skanska Asfalt och Betong är ett av Sveriges ledande företag inom asfalt, betong, bergmaterial, drift och underhåll av vägar samt maskinuthyrning. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

 

Vår verksamhet inom asfalt tillverkar asfalt och utför beläggningsentreprenader i Sverige, Norge och Finland. I Sverige  är vi en ledande aktör med 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda. 

 

Verksamheten består av fem geografiska avdelningar, avdelning Special, avdelning för Operationell Effektivitet samt avdelning Försäljning.

 

Till Operationell Effektivitet i väst söker vi nu

 

Nytänkande och kommunikativ utvecklingsledare med stort engagemang!

Som utvecklingsledare är en av dina viktigaste uppgifter att analysera behov i regionen och föreslå förbättringsinitiativ. Det är ditt ansvar att driva och säkerställa genomförandet av dessa initiativ och projekt i syfte att öka produktiviteten och sänka kostnader vid tillverkning och utläggning av asfalt.

 

Du driver beslutade affärs- och utvecklingsprojekt, vilket innebär att planera, styra, genomföra och utvärdera projekten. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara att implementera resultat från genomförda utvecklingsprojekt och få mätbar effekt på åtgärderna i linjeorganisationens producerande avdelningar.

 

I dina arbetsuppgifter ingår även att:

 • Stötta områdeschef Produktion med att förbereda, dokumentera och följa upp frågor som rör införande av nya effektiva metoder, teknik och produkter i linjeorganisationens producerande avdelningar
 • Ansvar för att planera och organisera arbetet med affärs- och strategiplaner och andra styrande dokument
 • Projektleda arbetet med att ta fram, utveckla och implementera nya arbetssätt och processer inom regionen
 • Medverka i region Asfalts kompetensuppbyggnad och utbildningssatsningar
 • Delta i resursplaneringen, dels inom avdelningen för operationell effektivitet och dels inom de producerande avdelningarna.

Du kommer att arbeta nära ledningen för Asfalt i väst och ansvara för förbättringsarbetet inom området. Placering är på något av våra kontor i det geografiska området.

Du blandar analys, kreativitet och processtänk

 

Du som kommer lyckas och trivas som utvecklingsledare hos oss är en strukturerad och välorganiserad person med ett analytiskt förhållningssätt. Att tänka processer och förbättring är en av dina styrkor och du är inte rädd för att tänka nytt eller sträcka dig utanför din komfortzon. Du är självgående, har lätt för att strukturera ditt eget arbete och du gör prioriteringar utifrån verksamhetens bästa.

 

Ett arbete med många kontaktytor och uppdragsgivare där du får driva och leda projekt är vad du trivs bäst med då det passar din sociala och kommunikativa läggning

 

Du har också:

 • Akademisk utbildningsbakgrund
 • Minst tre års erfarenhet från liknande roll
 • Utmärkt kommunikationsförmåga i tal såväl som i skrift
 • Goda IT kunskaper samt intresse för olika IT system och programvaror
 • Bra språkkunskaper i svenska och engelska
 • Körkort, vilket underlättar då det förekommer en del resor i tjänsten.

Ansök senast 30 juni!  Eller varför inte redan i dag?

 

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Du söker genom att registrera ditt CV och personliga brev.

Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Niclas Johansson på 010-448 67 28.


Mer information om vår asfaltverksamhet hittar du på vår hemsida http://www.skanska.se/asfalt samt på länken nedan

https://www.youtube.com/watch?v=fzy3xdzFk14

Välkommen till Skanska!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Affärsutveckling/Verksamhetsutveckling

Plats

 SE-Västra Götaland 

Organisation

 Skanska Asfalt och Betong AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Rekryterande chef Niclas Johansson, 010-448 67 28

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Västra Götaland . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Utvecklingsledare Operationell Effektivitet Asfalt - Väst