Skanska

Utvecklingsledare Mätning & Uppföljning Inköp- Stockholm, Göteborg

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

 
Här får du chansen att ingå i en grupp som arbetar med utvecklingsfrågor för Inköp Skanska Sverige 
Du har ett nära samarbete med Inköps ledningsgrupp och kollegor inom Inköp och Skanskas IT avdelning. I där här rollen skapar du snabbt ett stort nätverk och får en stor förståelse för hur inköp fungerar och vilka strategier inköp Skanska Sverige har för att lyckas nå sina mål. Du kan sitta på något av våra fina kontor i Stockholm eller i Göteborg. Resor inom Sverige förekommer.

 
En dag på jobbet:

 
• Arbetar du med inköpscheferna med definitioner av KPIer och mätetal 
• Utvecklar du analyser och rapporter för Inköps ledningsgrupp 
• Planerar du och driver verksamhets- och systemutveckling 
• Har du ett tätt samarbete med BI-utvecklare 
• Fångar du upp och sprider best practice inom dina ansvarsområden 
• Håller du i utbildningar i BI-verktyget 
• Håller du ihop en BI-super user grupp 

Du gillar att jobba med utmanande problemlösning och tycker att det är roligt att analysera siffror 
Du är civilingenjör eller motsvarande inom ekonomi eller IT och har några års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av Business Intelligence system och mycket god IT vana och goda kunskaper i Officepaketet. Du är riktigt vass på excel och trivs med att jobba med siffror och system. Som person är du prestigelös och pålitlig och har lätt för att samarbeta med personer i olika positioner och roller. Du har god kommunikationsförmåga och kan förklara komplexa problem på ett pedagogiskt sätt. Du är strukturerad, har ett tydligt genomförandefokus och driver frågor från start till slut.

 
Ansök idag- vi gör urval löpande! 
Då vi gillar ordning och reda tar vi inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Lagerström 010-448 34 89. Sista ansökningsdag är 2017-06-30. 

Välkommen till Skanska!

    

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Inköp

Plats

 SE-AB-Stockholm 

Organisation

 Skanska AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Caroline Lagerström 010-448 34 89

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : göteborg, stockholm . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Utvecklingsledare Mätning & Uppföljning Inköp- Stockholm, Göteborg