Skanska

Utvecklingsledare Betong - Stockholm

Skanska Asfalt och Betong AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av regionerna Bergmaterial, Asfalt, Betong samt Infraservice. 

Region Betong är en ledande betongleverantör i Sverige och är drivande inom miljö och säkerhet. Verksamheten består av tillverkning, pumpning och försäljning av betong samt teknisk rådgivning. Vi är i en växande fas med nyinvesterade betongfabriker på nya marknader och har just nu 145 medarbetare på 24 fasta och mobila betongfabriker runt om i Sverige. 

Region Betong är uppdelad i tre geografiska områden; Norr, Stockholm/Mitt samt Syd samt har mobila betongfabriker som flyttar mellan områdena.
 

Till avdelning Produktion söker vi nu en 

Välorganiserad och initiativrik utvecklingsledare 

Som utvecklingsledare är en av dina viktigaste uppgifter att vara ett nära stöd till avdelningen i ledningsarbete och utvecklingsfrågor på uppdrag av avdelningschefen. 
Du är involverad i arbetet med genomförandet av initiativ och projekt samt med andra förändrings- och utvecklingsprocesser inom avdelningen. Du är en del av ledningsgruppen och på sikt förväntas du ta ett större ansvar i förändringsarbetet. 

Dina arbetsuppgifter är många och varierade och innebär bl.a. att:

  • Stötta avdelningschefen med att planera, styra och följa upp avdelningens ledningsgruppsarbete samt att ta fram underlag till ledningen
  • Planera, organisera och följa upp arbetet med affärs-, mål- och handlingsplaner och andra styrande dokument
  • Aktivt driva tillämpning av arbetsmetoder, processer och system samt att aktivt delta i förbättringsarbete avseende ledningssystemet Vårt sätt att arbeta
  • På uppdrag eller självständigt analysera behov och föreslå förbättringsinitiativ på avdelnings- eller regionnivå
  • Ansvarig för samordning av kommunikation inom avdelningen
  • Föra protokoll i samband med ledningsgruppsmöten och vissa andra möten inom avdelning Produktion.


Tjänsten kommer vara placerad på huvudkontoret i Stockholm. Det förekommer en del resande i tjänsten. 

Att strukturera, samordna, analysera och följa upp – det är du bäst på! 

Du som kommer lyckas i rollen som utvecklingsledare hos oss kan konsten att samarbeta, älskar struktur och ordning samt har en välutvecklad social kompetens. Noggrannhet och skicklighet genomsyrar ditt sätt att arbeta och du har i alla lägen översikt och koll på detaljerna. Du är självgående och är van att strukturera ditt eget arbete och driva egna frågor. 

Att lösa problem och hitta nya vägar är en av dina styrkor och du försöker gärna tänka i nya banor. Du är van att driva projekt och du förstår komplexiteten i att arbeta med många kontaktytor och uppdragsgivare, vilket du har erfarenhet av och trivs med. 

Du har också: 

  • Någon form av högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande
  • Mycket bra kommunikationsförmåga och en vana att utrycka dig på svenska i tal och skrift
  • Goda IT kunskaper samt intresse för olika IT system och programvaror
  • Körkort.


Vi behöver din ansökan senast 30 juni! 

Men vänta inte - ansök redan nu genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till oss. Vi arbetar löpande med ansökningarna. 

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Per Ekendahl på 010-448 02 45. 

Välkommen till Skanska!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Produktion

Plats

 SE-Stockholm 

Organisation

 Skanska Asfalt och Betong AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Rekryterande chef - Per Ekendahl, 010 4480245

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Skanska . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Utvecklingsledare Betong - Stockholm