Skanska

Trä- och betongarbetare Väg och Anläggning – Norrköping/Linköping

Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Sörmland, Bergslagen och Uppsala/Gävleborg. Regionen beräknas omsätta ca 900 miljoner kr 2017 och ha ca 280 medarbetare (130 YA/150 Tjm).

Vi söker nu flera trä- och betongarbetare till vår verksamhet i Östergötland, med Linköping eller Norrköping som bas, men vi kan ha jobb inom hela regionen.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan armering, anläggningsarbeten och betongkonstruktion. Du är trygg i din yrkesroll. Yrkesbevis är ett krav. Du söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. 

Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. 

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. 

Tillträde så snart som möjligt alt.tillträde efter semestern. 

Ansök idag 

eller senast 2017-06-30 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Vi rekryterar löpande och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. 
Har du frågor? Kontakta Distriktschef Johan Hammarlund, 010-448 80 88 eller HR Frida Brummer, 010-449 50 55

Välkommen med din ansökan! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Hantverkare/yrkesarbetare/operatörer

Plats

 SE-E-Norrköping SE-E-Linköping

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Johan Hammarlund, Distriktschef: 010-448 80 88

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Linköping, Norrköping . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Trä- och betongarbetare Väg och Anläggning – Norrköping/Linköping