Skanska

Regional inköpschef Hus Norr - Uppsala, Borlänge, Umeå

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik. 

Här får du chansen att påverka inköpspotentialen i tidiga skeden/anbud/projekt 
Du ansvarar för att inköp är en del både i den regionala ledningens- och distriktens agenda och att tjänsterna inom inköp är designade att möta de regionala behoven och kraven. Du deltar i ledningsgrupp Inköp Sverige inom verksamhetsgren Hus och i centrala utvecklingsarbeten inom inköpsområdet. Du har funktionsansvar för distriktsinköpsledare och övriga som gör inköp i linjen. Du jobbar nära med regionen gällande kommande marknad, inköpsrelaterade frågor gällande strategier, affärsplaner och ledningsarbete. Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Uppsala, Umeå eller Borlänge. Resor inom Sverige förekommer men vi har också goda mötesmöjligheter via olika elektroniska mötesformer.

 
En dag på jobbet:

 
• Övervakar du och arbetar med leverantörsbasen för regionen och distrikten när det gäller att säkerställa att Skanskas krav uppfylls och att optimera kapacitet, kvalitet och pris 
• Implementerar du strategier för inköpsprocessen (t.ex. nya ramavtal, utvecklingsinitiativ) tillsammans med region-, distriktschefer och distriktsinköpsledare 
• Deltar du i centralt utvecklingsarbete inom inköp t ex. gällande utbildning, arbetssätt, processer och mallar 
• Är du ansvarig för kompetensutveckling inom inköp i regionen och deltar/håller i olika inköpsutbildningar 
• Arbetar du nära andra supportfunktioner i regionen t ex kalkyl, arbetsmiljö, miljö

 
Vi söker dig som har en gedigen kunskap och minst 5 år erfarenhet från operativt och strategiskt inköp inom byggbranschen 
Du har gärna en teknisk gymnasie- alternativt högskoleutbildning inom bygg, handels eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper om byggbranschens regelverk såsom AB, ABT, ABM och hur dessa tillämpas i praktiken. Det är meriterande om du tidigare har haft en ledande befattning. Din engelska och svenska är flytande, både i tal och i skrift. Du har också goda kunskaper i Officepaketet och är van vid att arbeta i olika upphandlings och inköpsverktyg. Som person är du drivande, initiativtagande och aktiv. Du är analytisk och har förmåga att omsätta teori och strategi i praktisk handling med kunden i fokus. Du har hög social kompetens och förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer samt bygga effektiva team.

 
Vi genomför urval och intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt 
För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Edlund på 010-448 72 98. Sista dag att visa intresse är 2017-08-13.


Välkommen med din ansökan!

 

 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Inköp

Plats

 SE-C-Uppsala 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Anders Edlund 010-448 72 98

Sista ansökningsdag: 2017-aug-13, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Borlänge, Umeå, Uppsala . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Regional inköpschef Hus Norr - Uppsala, Borlänge, Umeå