Skanska

Projektutvecklare Nya Hem - Göteborg

Skanska Region Nya Hem Göteborg utvecklar bostadsområden och stadsdelar i Göteborgsregionen. Vi har en ambition att skapa långsiktigt hållbara kvarter och alla projekt har en hållbarhetsplan inom ramen för vår övergripande hållbarhetsstrategi. Vi skapar förutsägbar lönsamhet och nöjda kunder genom att ha nöjda och engagerade medarbetare.


Som projektutvecklare skapar du något som kanske står kvar i hundratals år

  

 

Lockas du av tanken på att vara med och utveckla trivsamma hem där människor ska leva och bo, kanske i flera generationer? Vill du samtidigt arbeta med stora utvecklingsprojekt i ett väletablerat, internationellt företag som är i framkant när det gäller hållbarhetsfrågor? Då kan Skanska och en tjänst som Projektutvecklare vara rätt för dig!

Det är du som projektutvecklare som får det att hända 

Det här är jobbet för dig som vill ta ett stort ansvar för att leda och hålla ihop Nya Hems bostadsprojekt. Du driver samtliga delar mot mål, från ett tidigt skede till överlämnande åt kund. 

Som projektutvecklare får du: 

– Driva, utveckla och leda projekt i Göteborgsområdet, projektansvar från tidigt skede, t ex detaljplanearbete, till färdigt område 
– Ansvara för kontakter med kommuner, konsulter och entreprenörer 
– Kontinuerligt stämma av projektbudget och kostnadsprognoser 
– Tidsplanering och projektering ur ett byggherreperspektiv 
– Driva och utveckla processer och arbetssätt så att nästa projekt blir ännu bättre 
– Leda upphandling av konsulter och TE-entreprenör 

Du har branscherfarenhet och förmåga att skapa hållbara relationer

Vi söker två st projektutvecklare, en erfaren och en junior projektutvecklare.

En framgångsrik projektutvecklare kan få ihop helheten i långa processer med många inblandade aktörer. Kvalitet, miljöpåverkan och säkerhet är parametrar som vi aldrig kan tumma på. 

Vi ser att du är högskole-/civilingenjör med inriktning byggteknik, samhällsbyggnad eller fastighetsekonomi och att du har arbetat med projektutveckling eller i ledande befattning inom produktion något år eller längre. 

Som erfaren projektutvecklare kommer du bli tilldelat ett projekt att driva och ansvara för från uppstart av produktion ur en beställares synvinkel till färdigställande. Du kommer att jobba tätt ihop med vår produktionsavdelning. Till denna tjänst söker vi dig som har några års erfarenhet av produktion och/eller byggledning. Gärna i kombination av kundkontakt. 

Som junior projektutvecklare kommer du få möjlighet att vara med i flera projekt samtidigt i olika faser för att lära dig affären från grunden för att sedan kunna gå vidare och drivna egna projekt.

Ansök senast den 10/8

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Gustavsson, Marknadsområdeschef, på Nya Hem Göteborg, 010-448 44 32. 

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och personliga brev. 

Välkommen med din ansökan!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Projektutveckling (infrastructure, commercial, residential)

Plats

 SE-O-Göteborg 

Organisation

 Skanska Sverige AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Henrik Gustavsson 010-448 44 32

Sista ansökningsdag: 2017-aug-10, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektutvecklare Nya Hem - Göteborg