Skanska

Projektledare till BoKlok i Uppsala

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning. BoKlok har drygt 350 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

 

Är du en erfaren, driven och självständig projektledare redo för nya utmaningar? Vill du leda team med olika kompetenser i ett prestigelöst företag med snabba beslutsvägar? Då kanske du är den person vi söker när vi nu rekryterar en projektledare till BoKlok med placering i Uppsala.

Arbetsuppgifter
I din roll som projektledare i BoKlok kommer du att ansvara för, driva och koordinera bostadsprojekt i marknadsområdet. Du driver projekt från detaljplaneskedet, säljstartsskedet eller bygglovsskedet genom hela processen fram till slutbesiktning och överlämnande och efterservice. Du blir BoKloks representant i våra bostadsrättsföreningar byggande styrelse. Under hela projektets gång är det du som ansvarar för ekonomi, tidplan och myndighetskontakter. Du kommer att arbeta i ett tätt samarbete och indirekt leda kollegerna i projektteamen för att säkerställa att projektidéerna blir till verklighet med goda boendemiljöer för BoKloks kunder.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet av projektledning, gärna inom bostadsutveckling och vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom bygg- eller samhällsplanering. Erfarenhet av personalledning är meriterande. Du har erfarenhet av projektekonomi och goda kunskaper i myndighetskrav, samhällsplanering och byggregler. För att lyckas och trivas i rollen som projektledare på BoKlok är det viktigt att du är drivande, proaktiv och tar stort eget ansvar. Att arbeta hos oss innebär också att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära nytt samtidigt som du gärna delar med dig av din erfarenhet till övriga kollegor.

 

 

Ansökan

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

   

 

Jobb

 Projektledning

Plats

 SE-C-Uppsala 

Organisation

 BoKlok Housing AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Sara Erman, +46 10 44 81 383

Sista ansökningsdag: 2017-aug-31, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare till BoKlok i Uppsala