Skanska

Projektledare till BoKlok i Umeå

Referensnummer

: 56900002A 

 

BoKlok är Skanskas och IKEAS gemensamma varumärke som vänder sig till dom många människorna genom att erbjuda kloka bostäder – för människor som vill bo bra i ett eget hem, och ändå ha pengar över till annat. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling, tillverkning i fabrik, projektutveckling och byggnation, försäljning och  kundrelationerna efter inflytt. Vår huvudmarknad är i Sverige och vi har också verksamhet i Finland och Norge. I BoKloks produktfamilj ingår enfamiljs- och flerfamiljsbostäder i trä, som huvudsakligen byggs i fabrik som volymelement. BoKlok har vuxit med 30% de senaste tre åren och idag arbetar ca 350 personer heltid med BoKlok.

Är du en erfaren, driven och självständig projektledare redo för nya utmaningar? Vill du leda team med olika kompetenser i ett prestigelöst företag med snabba beslutsvägar? Då kanske du är den person vi söker när vi nu rekryterar en projektledare till BoKloks marknadsområde Norr med placering i Umeå.

 

 

Arbetsuppgifter

I din roll som projektledare i BoKlok kommer du att ansvara för, driva och koordinera bostadsprojekt i marknadsområdet. Du driver projekt från detaljplaneskedet, säljstartsskedet eller bygglovsskedet genom hela processen fram till slutbesiktning och överlämnande. Du blir BoKloks representant i våra bostadsrättsföreningar byggande styrelse. Under hela projektets gång är det du som ansvarar för ekonomi, tidplan och myndighetskontakter.

 

Du kommer att arbeta i ett tätt samarbete med kollegerna i projektteamen för att säkerställa att projektidéerna blir till verklighet med goda boendemiljöer för BoKloks kunder.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 5 års viss erfarenhet av projektledning, eller några år som produktionschef, inom bostadsutveckling och vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom bygg- eller samhällsplanering. Erfarenhet av personalledning är meriterande. För att lyckas och trivas i rollen som projektledare i BoKlok är det viktigt att du är drivande, proaktiv och tar stort eget ansvar. Du har erfarenhet av projektekonomi och goda kunskaper i myndighetskrav, samhällsplanering och byggregler.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har en väl utvecklad social förmåga och trivs i samspelet med både interna och externa aktörer. Som person är du strukturerad, driven och självständig. Det är mycket viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära nytt samtidigt som du coachar- och delar med dig av din erfarenhet till övriga kolleger.


 

Ansökan
Vi ser fram emot att du skickar in din ansökan så fort som möjligt, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta Per-Olof Satrell på telefonnummer: 010-44 91 066.

 

   

 

Jobb

 Projektledning

Plats

 SE-AC-Umeå 

Organisation

 BoKlok Housing AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Per-Olof Satrell, +46 10 44 91 066

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare till BoKlok i Umeå