Skanska

Projektledare inom efterservice till BoKlok i Stockholm Nord

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning. BoKlok har drygt 320 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

Har du erfarenhet av teknisk service och trivs i nära samarbete med kunder? Vill du ta nästa steg i din karriär och utvecklas i rollen som projektledare? Här erbjuds du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling i en prestigelös, stöttande och vänlig arbetsmiljö. 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare inom efterservice ansvarar du för all kundkontakt, från tillträde till garantitidens utgång för projekt i ditt marknadsområde. En central del av arbetet är att delta i syner och besiktningar samt hantera ärenden som kommer upp från dessa. I rollen ansvarar du för både planering och genomförande av efterservicearbeten som exempelvis hantering av avvikelser på plats hos kund och beställa större garantientreprenader, upphandlingar och hantera avtal med underleverantörer. En annan viktig del i arbetet är att ge feedback som ligger till grund för kommande projekt och produktutveckling. Största delen av din tid kommer du att vara ute på olika byggarbetsplatser och färdiga projekt i marknadsområdet. Därtill har du även en del administrativa arbetsuppgifter såsom ekonomiuppföljning, planering och kundkommunikation. Du arbetar i marknadsområde Stockholm Nord med kontor i Enköping. Du rapporterar till affärschefen.

Erfarenhet, utbildning och personliga egenskaper

- Teknisk gymnasieexamen eller motsvarande

- Erfarenhet som servicetekniker, fastighetsservice, byggservice eller liknande område

- Tidigare yrke med administrativa inslag och kundkontakt

- Goda kunskaper i byggregler är meriterande

- Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i engelska. 

 

Vi söker dig som är van att hantera flera parallella ärenden samtidigt och får saker och ting avslutade med god kvalitet. Du har ett stort intresse för teknisk och motiveras av att ge bra service och göra kunder nöjda. Som person är du prestigelös, drivande, positiv och relationsskapande. Du delar med dig av dina erfarenheter och är öppen och nyfiken för att lära dig nya saker.

 

Ansökan

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

   

 

Jobb

 Service/fastighetsservice

Plats

 SE-C-Enköping 

Organisation

 BoKlok Housing AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Helena Wilroth, +46 10 44 86 269

Sista ansökningsdag: 2017-aug-31, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Enköping . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare inom efterservice till BoKlok i Stockholm Nord